ΕΡΤ – SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 16.06.2016

    ΕΡΤ – SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 16.06.2016

    Την πολιτιστική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», που συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, παρουσίασαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.

    Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου, η ΕΡΤ ανοίγει καθημερινά τις πύλες της για να φιλοξενήσει στον κήπο του Ραδιομεγάρου, 21 συνολικά συναυλίες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών με δωρεάν είσοδο.

    Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη δράση θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν δωρεάν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο θεσμός αυτός θα εδραιωθεί, θα επεκταθεί και θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός της Αθήνας.

    «Με ανάλογες δράσεις η ΕΡΤ υπηρετεί την ανάγκη για εξωστρέφεια και ανταπόδοση στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, υπογραμμίζοντας ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για δύο βραδιές θα δοθεί βήμα σε νέους καλλιτέχνες που διακρίθηκαν στον διαδικτυακό διαγωνισμό Yourband@ert.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών παρουσίασε ο Διευθυντής Προγράμματος Ραδιοφωνίας Γιώργος Γιουκάκης, τονίζοντας ότι το ρεπερτόριο ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη ελληνικής και ξένης μουσικής, όπως αυτή προβάλλεται από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ η Συντονίστρια των Μουσικών Συνόλων Μαρία Κοπανά αναφέρθηκε στις συναυλίες της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων.

    To ημερήσιο πρόγραμμα των συναυλιών σε αρχείο docx.  SummERTime_program

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

    ERT_0219 (1) (1)

    SummertimeLogo (1)