ΕΡΤ2 – «Massa Fresca» 29.08 – 02.09.2016

ΕΡΤ2 – «Massa Fresca» 29.08 – 02.09.2016

ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ – Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Massa Fresca»

MASSA FRESCA Epeisodio 9o (3)

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στις 15:15

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:15, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τα επόμενα πέντε επεισόδια της νέας συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca».

Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες

Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της  μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε  πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.

Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

 

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 6ο. Η Μαρία αποφασίζει να βοηθήσει τον Καρμίνιο στο θέμα που προέκυψε με  την αγαπημένη του και καταφέρνει να εξομαλύνει τα πράγματα. Η Ινές και ο Βισέντε δεν αντιδρούν, όπως περίμενε η Μαρία. Έπειτα, το νέο της προσφυγής στη Δικαιοσύνη του άντρα της Μπράνκα τους βάζει όλους σε ανησυχία. Η Μαρία φεύγει από το σπίτι των Ελίας, αλλά η Τινίνια δεν της ξαναδίνει τη δουλειά της στην πιτσαρία για να μην πληγώσει τον Σέρτζιο. Στο σχολείο, η Κονστάνσα στρέφεται εναντίον της Λεονόρ μ’ ένα εκδικητικό τουίτ.

 

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 7ο. Η Τινίνια προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Σέρτζιο, που παραιτήθηκε από την πιτσαρία. Ο Σέρτζιο της έβαλε όρο ότι θα επιστρέψει μόνο αν οργανώσουν συναυλία, με τα έσοδα της οποίας θα ταξιδέψει η Μαρία στο Λονδίνο. Ο Βισέντε προετοιμάζει την Ινές για μια συνάντηση που θα γίνει στο Μονακό και η Τερέζα προτείνει να τους φροντίσει η Μαρία όσο θα λείπουν. Μία βδομάδα μετά, το ζευγάρι φεύγει για διακοπές και αφήνει τη Μαρία να προσέχει τα παιδιά. Εμφανίζεται  ο Φρανσίσκο και η Μαρία κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι απέναντί του.

 

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 8ο. Η Μαρία και ο Φρανσίσκο τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους. Στο στούντιο ο Πέδρο φωτογραφίζει την Καταρίνα που καταλαβαίνει ότι του αρέσει. Στο σπίτι των Ελίας η Μαρία προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και να αμυνθεί, καθώς η Μπράνκα και η Γκίντα είναι αποφασισμένες να της κάνουν τη ζωή στο σπίτι  κόλαση. Η Τερέζα λιποθυμάει και η Μαρία δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Τιάγο δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη γυναίκα του, που τον κάνει να φοβηθεί για την ψυχολογική της κατάσταση.

 

Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 9ο. Η Γκίντα πάει στην προπόνηση να πάρει τον Σιμάο και τον Σαλβαδόρ και αντικρίζει τον Σέρτζιο ημίγυμνο, γεγονός  που την αφήνει  γοητευμένη μαζί του. Ο Φρανσίσκο καταφέρνει να μείνει μόνος  με τη Μαρία, αλλά εμφανίζεται η Σέλια. Η Μαρία απογοητεύεται με τη συμπεριφορά του και θυμάται τις προειδοποιήσεις της μητέρας της σχετικά με τους άντρες. Ο Κατίτα εκμυστηρεύεται στη γιαγιά του ότι ο αδερφός του τη χρησιμοποιεί, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

 

 

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 10ο. Η Μπράνκα συναντιέται με το δικηγόρο και μαθαίνει ότι θα τα χάσει όλα. Η Μαρία κάνει πρόβες με το συγκρότημα της Καταρίνα με τη βοήθεια του Κατίτα, του Πέδρο και του Φρανσίσκο. Την ίδια νύχτα, εμφανίζεται η Δικαστική Αστυνομία και παίρνουν την Μπράνκα για ανάκριση, παρά τις δικαιολογίες που βρίσκει εκείνη για να μην την πάρουν από το σπίτι των Ελίας.

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.