Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Σίας Αναγνωστοπούλου 05.09.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Σίας Αναγνωστοπούλου 05.09.2016

Η ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

«Η κυβέρνηση θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να βρει τρόπους σωτηρίας των εργαζομένων, δεν αδιαφορήσαμε ποτέ, το είδαμε και στην περίπτωση “Μαρινόπουλος”, θα το δούμε και τώρα. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει εργαζόμενους στο δρόμο με δικιά της ευθύνη. Με την αδειοδότηση δεν κλείνει η αγορά, αλλά αντίθετα ανοίγει με νόμιμους τρόπους και μπαίνουν κανόνες», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους δημοσιογράφους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, αναφερόμενη στο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών.

«Αδιαφόρησαν οι επιχειρήσεις για τους εργαζόμενούς τους, δεν αδιαφόρησε η κυβέρνηση. Η ΝΔ προσπαθεί να παρουσιάσει ότι η νομιμότητα κοστίζει στους εργαζόμενους», συμπλήρωσε η κα Αναγνωστοπούλου.
«Η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει όχι μόνο τι έχανε το ελληνικό δημόσιο, αλλά πόση νομιμότητα είχε παραβιαστεί κατάφορα επί 27 χρόνια. Αυτό και αποκατέστησε η κυβέρνηση. Ήταν μία δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ αυτά που είχαμε πει ότι θα κάνουμε και το κάναμε», επισήμανε η υπουργός.
«Τα βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία, έχουν γίνει οι αποσπάσεις και οι πίνακες των αναπληρωτών καθηγητών είναι έτοιμοι. Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν κανονικά τα σχολεία», δήλωσε η υπουργός, αναφερόμενη στην προετοιμασία που έχει γίνει για τη νέα σχολική χρονιά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/2cte6IQ