Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Παναγιώτη Καρκατσούλη 06.09.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Παναγιώτη Καρκατσούλη 06.09.2016

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

«Δεν έχουν πια νόημα οι ταμπέλες. Τι θα πει Ένωση της Κεντροαριστεράς», δήλωσε στην εκπομπή «Απολύτως σχετικό» με τον Ανδρέα Παπασταματίου και την Έλενα Καραγιάννη, που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Το Ποτάμι, Παναγιώτης Καρκατσούλης.
Σε ερώτηση για τους λόγους του ναυαγίου στη σχεδιαζόμενη σύμπραξη του κόμματος Το Ποτάμι με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο βουλευτής από το Ποτάμι διερωτήθηκε για το θόρυβο και τη φημολογία, αφού, όπως είπε «κάτι τέτοιο είναι μία πάγια διαδικασία για το κόμμα του τουλάχιστον, δηλαδή το να συζητά με διάφορους». «Όμως, για να επιτευχθεί μία συνεργασία, θα πρέπει να έχει ωριμάσει και η κοινωνία», πρόσθεσε ο κ. Καρκατσούλης, επισημαίνοντας επιπλέον ότι «οι όποιες συνενώσεις πρέπει να γίνονται με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ανθρώπων». «Υπάρχει κρίση πολιτικής και απόλυτη απαξίωση από την πλευρά της κοινωνίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Καρκατσούλης σχολίασε πως «η ρύθμιση ήταν απαραίτητη, αλλά η κυβέρνηση το έκανε για επικοινωνιακούς λόγους, λέγοντας ότι θα χτυπήσει τη διαπλοκή, ενώ την ίδια ώρα -με απόλυτη ασυνέπεια- χορηγεί σε εργολάβους του Δημοσίου».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/2cDihTM