Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Μαρίας Σπυράκη 27.09.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Μαρίας Σπυράκη 27.09.2016

Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

«Το πιο σημαντικό επιχείρημα στην υπόθεση της αδειοδότησης των καναλιών είναι ότι η επιτροπή που ανέλαβε να κάνει τον έλεγχο του πόθεν έσχες, δεν έκανε καλά τη δουλειά της», δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη.

Η κα Σπυράκη, πρόσθεσε ότι «ακριβώς για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες». «Αποδεικνύεται ότι δεν έλεγξε το πόθεν έσχες ενός εκ των οριστικών υπερθεματιστών και προφανώς δεν έχει καμία δυνατότητα ελέγχου και του επόμενου», τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ. «Η κυβερνητική επιχειρηματολογία ότι η επιτροπή ελέγχει τις εμπράγματες εγγυήσεις και όχι το πόθεν έσχες, το οποίο θα ελεγχθεί αργότερα, δείχνει ότι ο διαγωνισμός έχει πάρα πολλά προβλήματα και πολλά κενά», πρόσθεσε η κα Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη, κατέληξε στο ότι «αυτή η διαδικασία, με πολιτικούς όρους, έχει καταρρεύσει, λόγω ελλείμματος αξιοπιστίας, γιατί δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος και καλά θα κάνει η κυβέρνηση να βάλει μία τελεία, να δει πώς μπορεί να εξορθολογήσει το τοπίο, αν μπορεί. Εάν δεν μπορεί, να το κάνουμε εμείς».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/2cyHCsj