ΕΡΤ2 – «Ελληνικό Μεσημέρι» 17 – 21.10.2016

ΕΡΤ2 – «Ελληνικό Μεσημέρι» 17 – 21.10.2016

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ» ΣΤΗΝ ΕΡΤ2

Κάθε μέρα, στις 12:30

«Η Χιονάτη και τα 7 γεροντοπαλίκαρα» (4)«Ελληνικό μεσημέρι» είναι ο τίτλος της μεσημεριανής ζώνης της ΕΡΤ2, στο πλαίσιο της οποίας οι φίλοι του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου έχουν την ευκαιρία, κάθε μέρα στις 12:30, να απολαύσουν ελληνικές ταινίες για όλα τα γούστα. Το μενού αυτής της τηλεοπτικής ζώνης περιλαμβάνει κωμωδίες, δράματα, μιούζικαλ, περιπέτειες και αισθηματικές κομεντί, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν:

 Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στις 12:30, την κωμωδία «Η Χιονάτη και τα 7 γεροντοπαλίκαρα», παραγωγής 1960, σε σκηνοθεσία Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τους Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Ορέστη Μακρή, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Μίμη Φωτόπουλο, Βασίλη Αυλωνίτη, Νίκο Σταυρίδη, Χρήστο Ευθυμίου, Αλέκο Λειβαδίτη Δέσπω Διαμαντίδου κ.ά.

Η Αλέξια το σκάει από το σπίτι της για να αποφύγει το γάμο που την υποχρεώνει να κάνει η κακιά μητριά της και να ψάξει τον αγαπημένο της Πάρη. Θα καταλήξει σε μια βίλα, όπου ζουν επτά ανύπαντροι άντρες, ο καθένας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, στις 12:30, την κωμωδία «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη», παραγωγής 1972, σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Καίτη Πάνου, Γιώργο Μούτσιο, Μίτση Κωνσταντάρα, Έλια Καλλιγεράκη, Πάνο Τουλιάτο, Λαυρέντη Διανέλλο, Δήμητρα Νομικού κ.ά.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, έπειτα από πολλά χρόνια στην Αφρική, ένας άνδρας βρίσκει την οικογένειά του πολύ διαφορετική απ’ ό,τι την περίμενε.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, στις 12:30, την κωμωδία «Ένας τρελός γλεντζές», παραγωγής 1970, σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Τζένη Ρουσσέα, Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ Βανίτα, Κάκια Παναγιώτου, Μίτση Κωνσταντάρα, Μάκη Ρευματά, Νικήτα Πλατή κ.ά.

Ένας αδιόρθωτος, μεσήλικας γλεντζές, προκειμένου η προστατευόμενή του, να μην μάθει για τις ασωτίες του, έχει εφεύρει έναν ψεύτικο ανιψιό, στον οποίο αποδίδει τις ακολασίες, που προσάπτουν κατά καιρούς στο όνομά του οι κοσμικές στήλες των εφημερίδων.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στις 12:30, την κωμωδία «Η βουλευτίνα», παραγωγής 1966, σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τους Ρένα Βλαχοπούλου, Σταύρο Ξενίδη, Νίκο Ρίζο, Αλέκο Τζανετάκο, Νίτσα Μαρούδα, Νίκο Φέρμα, Σταύρο Παράβα, Δημήτρη Νικολαΐδη, Σάκη Τσολακάκη κ.ά.

Παρ’ όλο που η Ρένα βοηθάει όπως μπορεί τον αρραβωνιαστικό της να εκλεγεί βουλευτής, αυτός αποτυγχάνει και αποφασίζει να εγκαταλείψει την πολιτική. Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν, έπειτα από ένα απρόσμενο γεγονός, γίνεται αυτή βουλευτίνα.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 12:30, την κωμωδία «Ο αισιόδοξος», παραγωγής 1973, σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τους Κώστα Βουτσά, Έλενα Ναθαναήλ, Νίκο Ρίζο, Ανδρέα Φιλιππίδη, Μαρίκα Κρεββατά, Γιώργο Γαβριηλίδη, Έλσα Ρίζου, Ειρήνη Δογάνη, Ελένη Δακορώνεια, Πέρσα Καμπάνη, Γιάννη Σμυρναίο, Νίκο Τσουκαλά κ.ά.

Ένας από τους δύο συνεταίρους μιας αντιπροσωπείας μοτοσικλετών, τρακάρει με την κόρη του μεγαλύτερου ανταγωνιστή τους και χωρίς να το καταλάβει την ερωτεύεται.

Για φωτογραφικό υλικό υλικό πατήστε εδώ