ΕΡΤ2 – «ART WEEK» 16.10.016

ΕΡΤ2 – «ART WEEK» 16.10.016

 «ART WEEK» στην ΕΡΤ2

Με τη Λένα Αρώνη

ART WEEK ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ_ΜΟΣΧΟ_ΑΡΩΝΗ

 Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στις 17:30

«Ξένια Καλογεροπούλου και Θωμάς Μοσχόπουλος –Σταμάτης Κραουνάκης»

Καλεσμένοι στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:30, από την ΕΡΤ2, είναι τρεις αγαπημένοι δημιουργοί. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος μιλούν στη Λένα Αρώνη για το Θέατρο Πόρτα, τη συνεργασία τους, τον τρόπο που προσεγγίζουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του θεάτρου, καθώς και για την κοινή τους πορεία.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλάει στη Λένα Αρώνη για τη σύμπραξη με νέους καλλιτέχνες, για το φόβο, για το θέατρο και την εκ νέου συνάντηση με το κοινό, η οποία γεννάει νέες μουσικές.

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.