ΕΡΤ1-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18-24.02.2017

ΕΡΤ1-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18-24.02.2017

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/2/2017

07:00    ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  W   

Η νέα πρωινή εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο», με την Ελένη Χρονά και τον Γιάννη Σκάλκο, θα είναι μαζί σας κάθε Σαββατοκύριακο από τις 07:00 έως και τις 10:00 το πρωί.

Η Ελένη Χρονά και ο Γιάννης Σκάλκος μας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, στο περιβάλλον και γενικά στον κόσμο.

Επίσης, η εκπομπή ασχολείται και με θέματα που αξίζουν της προσοχής μας, όπως σπουδαίες δράσεις σε απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας, Έλληνες που διακρίνονται για τη δράση τους και το έργο τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καινοτόμοι επιχειρηματίες που ανοίγουν τα φτερά τους κόντρα στην κρίση κ.ά.

Παρουσίαση: Γιάννης Σκάλκος, Ελένη Χρονά.

Αρχισυνταξία: Πιέρρος Τζανετάκος.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Αθηνά Σαλούστρου, Νάσια Μπουλούκου.

10:00    ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ  W   

Ο Τάκης Σαράντης και η Έλενα Μπουζαλά, κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 12:00, προσεγγίζουν την επικαιρότητα «αλλιώς».

Με διαφορετική ματιά στην πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική επικαιρότητα, με θέματα και συνεντεύξεις από την Αθήνα και την Περιφέρεια και με ανατρεπτική διάθεση για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης, Έλενα Μπουζαλά.

Αρχισυνταξία: Βασίλης Παπανικολάου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Ρούλα Κρικώνη.

12:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ   W

12:30    ΕΠΤΑ  W

Με τη Βάλια Πετούρη.

Ενημερωτική εκπομπή, με καλεσμένο το πολιτικό πρόσωπο της εβδομάδας και θέμα την ανασκόπηση της επικαιρότητας, το επταήμερο που πέρασε.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Μανιώ Μάνεση.

Σκηνοθεσία:  Αντώνης Μπακόλας

Διεύθυνση παραγωγής: Νάντια Κούσουλα

13:30    EUROPE   W

Εκπομπή με την Εύα Μπούρα.

Πρόκειται για μία εβδομαδιαία  τηλεοπτική εκπομπή  στοχευμένη στις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. σε μία κρίσιμη και μεταβατική περίοδο για την Ευρώπη.

Μέσα από αναλυτικά ρεπορτάζ, εκτενή αφιερώματα και αποστολές, συνεντεύξεις με ευρωβουλευτές και ειδικούς αναλυτές και συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι Europarl T.V.  η εκπομπή «Εurope» στοχεύει να αναδείξει μεγάλα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η μετανάστευση, η ανεργία,  η ανάπτυξη, το περιβάλλον, η ενέργεια κλπ., να καλύψει θέματα

που ενδιαφέρουν τους Ευρωπαίους πολίτες και δεν αποκτούν πρωτεύουσα θέση στην ειδησεογραφία αλλά  και να καταγράψει  τα νέα δεδομένα της ευρωπαϊκής προοπτικής.

Έρευνα-Παρουσίαση:  Εύα Μπούρα.

Αρχισυνταξία: Σάκης Τσάρας.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Διεύθυνση παραγωγής : Νεκταρία Δρακουλάκη

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/2/2017

15:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ  W     

16:00    ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ   W      ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

             Με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη.

Επεισόδιο 5ο. Η ηλικία είναι  μόνο ένας αριθμός και η συνταξιοδότηση αργή θανατική καταδίκη δηλώνει στη συνέντευξή του στον Λάμπη Τσιριγωτάκη ο 98χρονος Βρετανοελβετός Τσαρλς Γιούγστερ, ο οποίος θα πρέπει να είναι ο ακμαιότερος άνθρωπος στον πλανήτη σ’ αυτή την ηλικία. Συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες στίβου, στα αγωνίσματα δρόμων σπριντ, για άτομα ηλικίας άνω των 90 χρόνων και δημιουργεί ένα ρεκόρ. Ο Τσαρλς Γιούγστερ αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωίας του και την καθημερινή διατροφή που ακολουθεί.

Στην ίδια εκπομπή περιλαμβάνονται και τα εξής θέματα:

-Συνέντευξη με τον  επικεφαλής του «Thinktank»,η Αγγλία σε μια Ευρώπη που αλλάζει, τον καθηγητή Αρμαντ Μενόν, ο οποίος τονίζει ότι το  Brexit θα επιφέρει ιστορικές αλλαγές στην υποδομή της Αγγλίας. Για την έμμεση απειλή  της αγγλικής κυβέρνησης  ότι εάν δεν πετύχει καλή συμφωνία με τις Βρυξέλλες για το Brexit θα κάνει την Αγγλία φορολογικό παράδεισο, ο καθηγητής Μενόν εξέφρασε την άποψη ότι αυτή η κίνηση θα φέρει το Λονδίνο σε σύγκρουση με τις πολιτικές του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

-Παρουσίαση της έκθεσης στο Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου «Δίσκοι και Επαναστάτες», η οποία καταγράφει τις σημαντικές πολιτικές και κοινωνικές επαναστάσεις που έγιναν στη δεκαετία του ’60 μαζί με την επίδραση που είχε το θρυλικό συγκρότημα των Μπιτλς.

Τέλος, στο καθιερωμένο θέμα «Λαμπρές σελίδες της Διασποράς» ο διακεκριμένος Έλληνας γιατρός του Λονδίνου Σπύρος Ρέτσας, μελετητής της Ιατρικής στην αρχαία Ελλάδα, αναφέρεται στις μεθόδους που ακολουθούσαν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα για να θεραπεύουν σοβαρές ασθένειες, όπως τον καρκίνο.

17:00    Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ  W     ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

Με τον Χρίστο Βασιλόπουλο                                      

Εκπομπή 10η

18:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ W

 ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/2/2017

18:30    ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ   W    ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Μετά τους δύο επιτυχημένους κύκλους της σειράς «Ες αύριον τα σπουδαία», οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις δικές τους δυνάμεις. Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες, που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και τη σταδιακή αναγνώρισή τους από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επεισόδιο 6ο «Ηλέκτρα» της Αμέρισσας Μπάστα

Στο πλαίσιο της μετάδοσης του τρίτου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες αύριον τα σπουδαία», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στην ΕΡΤ1, προβάλλεται το επεισόδιο με τίτλο «Ηλέκτρα», της σκηνοθέτιδος Αμέρισσας Μπάστα.

Η Ηλέκτρα Ελληνικιώτη είναι σκηνοθέτις στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Είναι μια νέα κοπέλα, μια νεαρή καλλιτέχνιδα, ιδιαίτερα οξυδερκής και ευφυής, πολύ καλλιεργημένη, με ένα μεγάλο εύρος μάθησης και καλλιτεχνικής ενασχόλησης, ενώ έχει καταφέρει να συνεργαστεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό σημαντικών ανθρώπων του θεάτρου και των Τεχνών.Θεωρείται από τις πιο ανερχόμενες Ελληνίδες σκηνοθέτριες με σταθερή παρουσία και ένα πολύ καθαρό καλλιτεχνικό στίγμα.

Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδης» και στο SITI Company της Ann Bogart στη Νέα Υόρκη. Ζει κι εργάζεται στην Αθήνα και είναι μέλος της ομάδας bijoux de kant, μιας ομάδας που αποτελείται από σκηνοθέτες, ηθοποιούς, εικαστικούς και μουσικούς.  Έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικές αθηναϊκές σκηνές (Θέατρο Οδού Κυκλάδων, Θέατρο Τέχνης), μια μικρού μήκους ταινία, ετοιμάζει μία ακόμα θεατρική παράσταση σε κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει ως δραματουργός σε όλες τις παραστάσεις της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια.

Για την Ηλέκτρα, μιλούν ο εικαστικός, σκηνοθέτης και ιδρυτής της ομάδας bijoux de kant, Γιάννης Σκουρλέτης, οι ηθοποιοί Μαρία Πανουργιά και Νάνσυ Μπούκλη, συνεργάτιδες της Ηλέκτρας, καθώς και ο Πάνος Μιχαήλ, φωτογράφος και μόνιμος συνεργάτης της Ηλέκτρας στις παραστάσεις της.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/2/2017

19:00    ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ   W            ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

Η νέα εκπομπή «Οίνος ο αγαπητός», μας ταξιδεύει στους δρόμους του κρασιού της Ελλάδας.

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση στην καλλιέργεια της αμπέλου και στην παραγωγή κρασιού. Η χώρα μας διαθέτει πολλές και διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών, ενώ τα ελληνικά κρασιά κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις διεθνείς αγορές.

Με ξεναγό τον οινολόγο δρ. Δημήτρη Χατζηνικολάου, θα ταξιδέψουμε στις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της χώρας μας. Από τη Νεμέα μέχρι τη Δράμα και από τη Σαντορίνη μέχρι τη Νάουσα, θα επισκεφτούμε οινοποιεία, αμπελώνες και κελάρια, θα δοκιμάσουμε μεθυστικά κρασιά -λευκά, κόκκινα, ροζέ, αφρώδη, γλυκά, λιαστά, ημίγλυκα, αλλά και αποστάγματα- και θα συνομιλήσουμε με ειδικούς και λάτρεις του «οίνου του αγαπητού».

Σ’ αυτό το διαφορετικό ταξίδι στη Διονυσιακή Ελλάδα, θα γνωρίσουμε τις διαφορετικές ποικιλίες που καλλιεργούνται ανά περιοχή, ντόπιες και ξενικές, τα κρασιά που παράγουν, τις ιδιαιτερότητές τους και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τη διαδικασία. Θα μάθουμε πώς να διαλέξουμε το κατάλληλο μπουκάλι κρασί για κάθε περίσταση, με τι να το συνταιριάξουμε και πώς να το απολαύσουμε στο μέγιστο. Θα καταρρίψουμε μύθους για το κρασί και θα μυηθούμε στην τέχνη της οινογνωσίας, γιατί η απόλαυση ενός ποτηριού καλό κρασί μπορεί να γίνει ιεροτελεστία.

Προορισμοί: Νεμέα, Μαντινεία, Σαντορίνη, Μεσόγεια, Δράμα, Παγγαίο, Επανομή, Νάουσα, Ραψάνη, Όσσα Λαγκαδά, Μετέωρα, Ηλεία, Πάτρα, Αίγιο.

Επεισόδιο 5ο «Μεσόγεια»

Το ταξίδι ξεκινά στα Μεσόγεια και εκεί γνωρίζουμε το Σαββατιανό. Επισκεπτόμαστε το κτήμα Παπαγιαννάκου, μιλάμε με έναν επαγγελματία οινοποιό, τον Βασίλη Παναγιώτου, με έναν ερασιτέχνη οινοποιό, το Δήμαρχο Κορωπίου Δημήτρη Κιούση και μία κυρία της οινοποίησης, την Άννα Κοκοτού.  Καταρρίπτουμε το μύθο «Το χρώμα είναι τεχνητό».  Μαθαίνουμε τη σωστή σειρά αλλά και τη σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος των κρασιών σε ένα γεύμα. Ξεφυλλίζουμε το λεύκωμα «Μνήμες τρύγου» και παίρνουμε άρωμα ρετσίνας στο παλιό οινοποιείο της Μαρκό.

20:00     ΚΛΑΣΙΚΟΙ  ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)   

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»  (Murdoch mysteries)  (Α΄ κύκλος)

Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά 2008-2016.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο το 1895. Ο ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα της Εγκληματολογίας και με τη βοήθεια των σύγχρονων επιστημονικών ανακαλύψεων, εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα. Καθώς μαζί με την ομάδα του κατορθώνουν το αδύνατο, αναβιώνουν μέσα από τις έρευνές τους πραγματικά θέματα, καθώς και ιστορικά πρόσωπα που έζησαν έναν αιώνα πριν!

Τον Μέρντοχ, στις έρευνές του, βοηθούν τρία πρόσωπα: ο επιθεωρητής Μπράκενριντ, η γιατρός Τζούλια Όγκντεν και ο άπειρος, αλλά ενθουσιώδης αστυνομικός, Τζορτζ Κράμπτρι.

Ο Μπράκενριντ είναι ο προϊστάμενος του Μέρντοχ που έχει αδυναμία στο ουίσκι, προτιμάει τις πιο συμβατικές μεθόδους έρευνας, αλλά χαίρεται και καμαρώνει όταν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν!

Η γιατρός είναι θαυμάστρια του Μέρντοχ και των εκκεντρικών μεθόδων του και βοηθάει πολύ στη λύση των μυστηρίων, καθώς αποκαλύπτει -με τη βοήθεια της Παθολογίας- αποδεικτικά στοιχεία.

Τέλος, ο Κράμπτρι, που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, είναι ο πιστός βοηθός του Μέρντοχ.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάνικ Μπίσον (στο ρόλο του ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ), Τόμας Κρεγκ (στο ρόλο του επιθεωρητή Μπράκενριντ), Έλεν Τζόι (στο ρόλο της γιατρού Τζούλια Όγκντεν),

Τζόνι Χάρις (στο ρόλο του αστυνομικού Τζορτζ Κράμπτρι). Επίσης, πολλοί guest stars εμφανίζονται στη σειρά.

Βραβεία: Τζέμινι:

Καλύτερου έκτακτου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά – 2008

Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης σε πρόγραμμα ή σειρά – 2008, 2009

Καναδικό Βραβείο Οθόνης:

Καλύτερου μακιγιάζ στην Τηλεόραση – 2015

Καλύτερης ενδυματολογίας στην Τηλεόραση – 2015

Επίσης, η σειρά απέσπασε και πολλές υποψηφιότητες.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς μεταδόθηκε το 2008 και από τότε μεταδόθηκαν ακόμη 150 επεισόδια.

Επεισόδιο 12ο. Ο Μέρντοχ και ο Κράμπτρι έχουν αναλάβει την προστασία του πρίγκιπα Άλφρεντ κατά την επίσκεψή του στο Τορόντο. Την ίδια νύχτα όμως που οι Αρχές ειδοποιούνται για πιθανή απειλή κατά του πρίγκιπα από τους Ιρλανδούς, μια νεαρή Ιρλανδή που φορά το δαχτυλίδι μιας Αδελφότητας βρίσκεται νεκρή, ενώ ένας κωδικός στην κοιλιά της δείχνει να είναι το κλειδί για μια συνομωσία κατά του Πρίγκιπα. Σε μια μάχη με το χρόνο, ο Μέρντοχ πρέπει να βρει το δολοφόνο του κοριτσιού και να αποκρυπτογραφήσει το κρυφό μήνυμα πριν η Αδελφότητα βάλει σε ενέργεια το σκοτεινό της σχέδιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/2/2017

20:55     ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ + ΑΘΛΗΤΙΚΑ  + ΚΑΙΡΟΣ   W           

22:00    ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ      

            «ΣΤΑΚΑΜΑΝ»

            Κωμωδία, παραγωγής 2001.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καφετζόπουλος

Σενάριο: Αντώνης Καφετζόπουλος, Ρίκα Βαγιάνη

Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Ιακωβίδης

Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος,
Δημήτρης Καλλιβωκάς,
Σπύρος Καλογήρου,
Δάφνη Κουτσάφτη, Βαλέριος Ελευθεριάδης,
Μαρία Θεοδώροβα, Δημήτρης Σταρόβας

Guest stars: Κλέων Γρηγοριάδης, Γιώτα Φέστα, Αντώνης Τέμπος, Αντώνης Κανάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης

Διάρκεια: 90΄

Υπόθεση: O Κώστας, αδιόριστος καθηγητής μαθηματικών, κληρονομεί από τη μητέρα του, την πατροπαράδοτη οικογενειακή επιχείρηση στην Καστοριά. Υπό έναν όρο όμως. Θα πρέπει να αναλάβει υπό την προστασία του τον Πέτρο και τον Παύλο, δύο τροφίμους του Γηροκομείου

Αθηνών. Η διαθήκη αποκαλύπτει πως ένας από τους δύο είναι ο πραγματικός πατέρας του Κώστα. Ποιος όμως; Ο Κώστας βρίσκει αφορμή από την κληρονομιά για να αλλάξει τη ζωή του κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Είναι η τελευταία του ελπίδα για να πάρει την κηδεμονία της κόρης του. Ο δρόμος για την Καστοριά θα είναι μακρύς, και τα επεισόδια πολλά καθώς οι δύο γέροι προσπαθούν με χίλια κόλπα να φάνε αλλήλους και να ανακαλύψουν ποιος είναι ο πατέρας του Κώστα.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/2/2017

24:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ  W  

00:30    CINE AFTER

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ        

«Ο Επιφανής Άγνωστος»

(Un Illustre Inconnu / Nobody from Nowhere)

Ψυχολογικό θρίλερ, συμπαραγωγής Γαλλίας-Βελγίου 2014.

Σκηνοθεσία: Ματιέ Ντελαπόρτ.

Σενάριο: Ματιέ Ντελαπόρτ – Αλεξάντρ ντε Λα Πατελιέρ.

Φωτογραφία: Νταβίντ Ουνγκαρό.

Μοντάζ: Σίλια Λαφιτντιπόντ

Μουσική: Ζερόμ Ρεμποτιέ.

Παίζουν: Ματιέ Κασοβίτς, Μαρί-Ζοζέ Κροζ, Ερίκ Καραβακά, Ντιέγκο Λε Μαρτρέ, Φιλίπ Ντικλός, Λουντοβίκ Μπερτιγιό, Σίομπαν Φίνεραν.

Διάρκεια: 118΄

Υπόθεση: Ο Σεμπαστιάν Νικολά, ένας άχρωμος και άοσμος 42άρης υπάλληλος μεσιτικού γραφείου, πάντα ονειρευόταν ότι είναι κάποιος άλλος. Αλλά δεν έχει καθόλου φαντασία, γι’ αυτό αντιγράφει συμπεριφορές και πρόσωπα άλλων.

Ο Νικολά παρατηρεί σχολαστικά τους ανθρώπους που συναντά και στη συνέχεια τους μιμείται. Προσπαθεί έτσι να ζει μέσα από τις ζωές τους. Όμως, κάποια ταξίδια είναι απρόοπτα και δεν έχουν δρόμο επιστροφής.

Ρεσιτάλ αλλαγής ρόλων και προσωπείων από τον Ματιέ Κασοβίτς, σ’ ένα εξαιρετικό ατμοσφαιρικό θρίλερ με έντονο σασπένς.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

02:30 ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ (Ε) ημέρας – W

03:20 ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ (Ε) ημέρας – W

04:20  EUROPE  (Ε) ημέρας – W

05:45  ΕΠΤΑ (Ε) ημέρας – W

06:45 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ (Ε) – W

ΚΥΡΙΑΚΗ,  19/2/2017

 07:00    ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  W   

            Με την Ελένη Χρονά και τον Γιάννη Σκάλκο

10:00    ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ  W   

            Με τον Τάκη Σαράντη και την Έλενα Μπουζαλά

12:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ   W

12:15    ΕΠΩΝΥΜΩΣ   W

Με τον Βασίλη Ταλαμάγκα

Εκπομπή 8η

13:00    ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (Ε)    W               

«Αφιέρωμα στο σαντούρι και τη μουσική παράδοση της Λέσβου»

Η σημερινή εκπομπή «Το Αλάτι της Γης» την Κυριακή είναι αφιερωμένη στην πλούσια μουσική παράδοση της Λέσβου.

Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται ο Παναγιώτης Βέργος, δεξιοτέχνης της νεότερης γενιάς στο σαντούρι. Δάσκαλος του οργάνου στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων, μιλάει για την παράδοση του σαντουριού στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λέσβο και δίνει αντιπροσωπευτικά δείγματα από τις τεχνικές παιξίματος και το ρεπερτόριό του.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η παρέα μεγαλώνει με τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές από τα χωριά Μεσότοπος και Πολυχνίτος της Λέσβου. Ένα δυναμικό γλέντι με μυτιληνιό  ούζο, παραδοσιακά φαγητά και τραγούδια και χορούς που διασώζουν την κληρονομιά των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Ζεϊμπέκικα και καρσιλαμάδες, συρτά και χασάπικα, τραγούδια και αμανέδες, πατινάδες και λαϊκές καντάδες, μας ταξιδεύουν από τα παράλια της Ιωνίας στο Αιγαίο. Οι «Γλεντιστάδες» από τον Μεσότοπο με τα τουμπελέκια τους χορεύουν τους μιμητικούς χορούς του «Αράπη» και τα «Κουκιά», με τους κουδουνάτους να εισβάλουν στο αποκριάτικο γλέντι. Στην παρέα και ο Σόλωνας Λέκκας, εξαιρετικός «αμανετζής» με το ύφος και το ήθος του παραδοσιακού αμανέ που σπανίζει πλέον στις μέρες μας.

Έρευνα – παρουσίαση εκπομπής: Λάμπρος Λιάβας

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαράκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Σπυράτου

Παραγωγή: GV PRODUCTIONS

15:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ  W

 16:00    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ   W    ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ      

Με την Έλενα Κατρίτση

17:00    28 ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ – 28EUROPE     W      ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Με τον Κώστα Αργυρό.

Ο Κώστας Αργυρός επιστρέφει στην ΕΡΤ  τρία  χρόνια μετά. Η εκπομπή «28 φορές Ευρώπη», είναι η συνέχεια της εκπομπής «27 της Ευρώπης» και σκοπός της είναι να εστιάσει σε θέματα της επικαιρότητας στην Ευρώπη, που δεν θα περιορίζονται όμως στο στενά «ειδησεογραφικό» χαρακτήρα. Η ελληνική κοινή γνώμη βομβαρδίζεται με «ειδήσεις» από ή για την Ευρώπη, χωρίς να μπορεί πάντα να κατανοήσει την ουσία αλλά και το υπόβαθρο σημαντικών θεμάτων. Ειδικά την περίοδο της κρίσης, πολλές φορές φάνηκε ότι η «Ευρώπη» αποφασίζει χωρίς εμάς για εμάς. Υπάρχει μία τάση να μιλάμε «για την Ευρώπη» λες και η χώρα μας δεν ανήκει σ’ αυτήν. Κάτι που φαίνεται να ενισχύεται το τελευταίο διάστημα με την

εμφάνιση διαλυτικών τάσεων και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρώπη έχει μπει σε μια μεγάλη συζήτηση για το μέλλον της. Από τις θεσμικές αλλαγές μέχρι την «πρακτική» αλλαγή συγκεκριμένων πολιτικών, που δεν έχουν αποδώσει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα, τα θέματα είναι πολλά και «ανοικτά». Στις εξελίξεις αυτές θα εστιάσουν οι κάμερες της νέας εκπομπής.

Εκπομπή 5η: «Γλυκό μου ψέμα»

Συνέβαλαν τελικά οι Ρώσοι χάκερ με τις παρεμβάσεις τους στο να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ; Ετοιμάζεται μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση ψεμάτων ενόψει των εθνικών εκλογών του Σεπτεμβρίου στη Γερμανία; Είναι αληθινές οι πληροφορίες που μιλούν για οργανωμένα κέντρα τρολαρίσματος σε κάποια ερημικά χωριά της Ανατολικής Ευρώπης; Είναι υπερβολικός ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, όταν μιλά για έναν πόλεμο προπαγάνδας, που απειλεί και τη δική του χώρα;

Στην εποχή του ιντερνέτ η διασπορά των «fake news», των ψευδών ειδήσεων με σκοπό την παραπληροφόρηση και τη συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων αλλά και απλών ανθρώπων, μοιάζει να έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Τι είναι αυτό που κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να πιστεύουν τόσο εύκολα σε «ψεύτικα νέα» και γιατί ακόμα και έμπειροι δημοσιογράφοι και πολιτικοί πέφτουν πολλές φορές στην παγίδα, αναπαράγοντας τέτοιες «πληροφορίες»; Πώς μπορεί να προστατευτεί από τέτοιες παγίδες ο απλός καταναλωτής ειδήσεων, αλλά και οι επαγγελματίες της ενημέρωσης;

Ο Κώστας Αργυρός συζητεί με επιστήμονες, δημοσιογράφους, αλλά και «κυνηγούς ψεμάτων» για το φαινόμενο, που δεν είναι νέο ως προς την ουσία του, αλλά ως προς τις τεράστιες διαστάσεις του, την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του.

Σενάριο – Παρουσίαση: Κώστας Αργυρός

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Τάγκας

Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Παπαδόπουλος, Ωραιάνθη Αρμένη, Ελένη Κορόβηλα, Δήμητρα Βεργίνη

ΚΥΡΙΑΚΗ,  19/2/2017- ΣΥΝΕΧΕΙΑ

18:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ   W

18:30    ANIMERT   W   ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

Εκπομπή για τα κινούμενα σχέδια και τον πολιτισμό τους.

Συνεντεύξεις, εφαρμοσμένα εργαστήρια και ταινίες κινούμενων σχεδίων αποτελούν το περιεχόμενο της σειράς εκπομπών για τα κινούμενα σχέδια που αρχίζει στην ΕΡΤ1.

Με 13 ημίωρα θεματικά επεισόδια, η «ΑΝΙΜΕΡΤ» φιλοδοξεί να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, δημιουργούς κινουμένων σχεδίων της Διασποράς (Greeks can), την ιστορία των ελληνικών

κινούμενων σχεδίων (Ο γλάρος/the seagull), τα κινούµενα σχέδια στη Μεγίστη, στην καρδιά της Μεσογείου (Animated Archipelago), τα κινούµενα σχέδια στη Θεσσαλονίκη και τη γειτονιά της Ελλάδας (Levante), τα Άτομα με Αναπηρία στον κόσμο των κινούμενων σχεδίων (Ability), το Μουσείο ως βιωματικό εργαστήρι κινούμενων σχεδίων (No museum), και τις πολιτικές της Ευρώπης για την εμψύχωση (Europa).

Εκπομπή 6η «ABILITY»

Η πολιτιστική παραγωγή αφορά όλα τα μέλη της κοινωνίας. Ιδιαίτερα, τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) διοχετεύουν μέσα απ’ αυτήν μεγάλα αποθέματα δημιουργικότητας και, έτσι, σταδιακά ανακαλύπτουν και καλλιεργούν νέες δεξιότητες.

Η ισότιμη συμμετοχή τους, που προτάσσει το άρθρο 21.6 του Συντάγματος της Ελλάδας, στην πολιτιστική παραγωγή, τους καθιστά ενεργά και ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας. Πολλές φορές, μάλιστα, τα ΑμεΑ καταλήγουν να ασχολούνται επαγγελματικά με την πολιτιστική βιομηχανία.

Μήνυμα ισότιμης και ενεργούς συμμετοχής εκπέμπουν  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο δημιουργός ΑμεΑ Βαγγέλης Καραδήμας, καθώς και ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ενέταξε στην τελευταία τηλεοπτική του σειρά, την «Εθνική Ελλάδος», δύο ρόλους ατόμων με κινητικά προβλήματα καθ’ όλα ενταγμένων στο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Στο επεισόδιο περιλαμβάνεται, τέλος, εκπαιδευτικό εργαστήριο κινούμενων σχεδίων που πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου με τη συμμετοχή ωφελουμένων και εκπαιδευτών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Σύρου-Ερμούπολης.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πιλάβιος

Παραγωγή: ΕΡΤ Α.Ε.

Εκτέλεση παραγωγής: ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ – Εταιρεία Αστικού Πολιτισμού

ΚΥΡΙΑΚΗ,  19/2/2017- ΣΥΝΕΧΕΙΑ

19:00    ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΕΙ ΜΟΣΧΑ    W              ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ              

Σειρά ντοκιμαντέρ 12 επεισοδίων.

Ένα οδοιπορικό στην διαχρονική σχέση της Ελλάδας με τη Ρωσία. Η Ταμίλα Κουλίεβα μας ταξιδεύει στο παρόν και το παρελθόν αυτής της σχέσης, μέσα από συναντήσεις με ανθρώπους «κρίκους» αυτής της ελληνορωσικής αλυσίδας. Μιας αλυσίδας που εκτείνεται σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Στην σειρά θα ξετυλιχτούν ιστορίες και θα φωτιστούν πρόσωπα, που έχουν να κάνουν με την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, με το εμπόριο, με την ιστορική μνήμη και σχέση των δύο λαών, θεατή και αθέατη. Πρόσωπα που το κάθε ένα ξεχωριστά παίζει κάποιο σημαντικό μικρό ή μεγάλο ρόλο, στην διατήρηση αυτής της βαθιάς σχέσης μέσα στον χρόνο.

Επεισόδιο 5ο. Από την εποχή που ο Μέγας Πρίγκιψ του Κιέβου Βλαδίμηρος, επέλεξε το 988 να βαπτιστεί χριστιανός στη Χερσόνα της Κριμαίας, το κράτος των Ρως και των απογόνων τους συνδέθηκε στενά με τη βυζαντινή παράδοση και την ορθοδοξία. Τις πνευματικές σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας ανιχνεύει στο επεισόδιο αυτό η Ταμίλα Κουλίεβα, συνομιλώντας με έναν από τους επιφανέστερους ιεράρχες της σύγχρονης ρωσικής Εκκλησίας, τον επίσκοπο Γεγκόρεφσκ Τύχωνα, βικάριο του Πατριάρχη Μόσχας και πατριαρχικό επίτροπο της υποδειγματικής μονής της Υπαπαντής στο κέντρο της Μόσχας.

Ο κάποτε συμφοιτητής της Ταμίλας στο περίφημο Κινηματογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας και κατά τις φήμες πνευματικός του προέδρου Πούτιν δεν ξεχνά τις ελληνικές του ρίζες και μας ξεναγεί στο μοναστήρι, που ήταν κάποτε τόπος εκτελέσεων κληρικών. Στον ίδιο δρόμο και ο ομογενής σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, που καταγράφει την ιστορία των αμέτρητων νεομαρτύρων της Ρωσίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ,  19/2/2017- ΣΥΝΕΧΕΙΑ

20:00     ΚΛΑΣΙΚΟΙ  ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

             ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)    

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»  (Murdoch mysteries)  (Α΄ κύκλος)

Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά 2008-2016.

Επεισόδιο 1ο.  Ο Μπάφαλο Μπιλ φτάνει στην πόλη μαζί με άλλους διαβόητους τύπους, τη δεινή σκοπεύτρια Άνι Όκλει, τον κυνηγό κεφαλών Τζων Ουόρτον, τον Σαγόνια ΜακΡόλινς και τον Αστραπή Ουίλκοξ, την παρέα που είχε άλλοτε κυνηγήσει τον φοβερό δολοφόνο Τσέστερ ΜακΓκι. Στην παράσταση που δίνουν σκοτώνεται ο Σαγόνιας από αδέσποτη σφαίρα σε ένα κόλπο που πάει στραβά, ενώ όταν το κεφάλι του εξαφανίζεται από το νεκροτομείο, ο Μέρντοχ αμέσως σκέφτεται τον κυνηγό κεφαλών. Όμως όταν ακολουθεί κι άλλος φόνος, ο Μέρντοχ υποψιάζεται πως ο θάνατος του ΜακΓκι έκρυβε και άλλα μυστικά από πίσω.

20:55     ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ  + ΚΑΙΡΟΣ   W

21:30    ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ   GR

Mε το Βασίλη Μπακόπουλο, τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και την Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Η ιστορική εκπομπή της ΕΡΤ, «Αθλητική Κυριακή» δίνει ακόμα ένα ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους κάθε Κυριακή στις 21:30, προκειμένου να χαρίσει αθλητικό χρώμα στα Κυριακάτικα βράδια. Διανύοντας την 5η δεκαετία της ζωής της, η ιστορικότερη αθλητική εκπομπή, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των δικών σας προτιμήσεων και ετοιμάζεται να

δικαιώσει και φέτος τις δικές σας προσδοκίες, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς φίλους του αθλητισμού!

Εικόνα απ’ όλα τα παιχνίδια της Super League, ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, συνδέσεις με τα γήπεδα όλης της χώρας, γκολ από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, παρουσίαση της δράσης σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και φυσικά οι κορυφαίοι καλεσμένοι, συνθέτουν το άκρως ελκυστικό σκηνικό της «Αθλητικής Κυριακής»!

00:30    ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΚΑΙΡΟΣ  W 

 ΚΥΡΙΑΚΗ,  19/2/2017- ΣΥΝΕΧΕΙΑ

01:00    ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)        

«Η ΓΕΦΥΡΑ» (THE BRIDGE) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Βραβευμένη αστυνομική-δραματική σειρά μυστηρίου, δεκατριών (13) ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2013.

Πρωταγωνιστούν: Νταïάν Κρούγκερ, Ντέμιαν Μπισίρ, Τεντ Λέβιν, Μάθιου Λίλαρντ, Τόμας Μ. Ράιτ, Έμιλι Ρίος, Καταλίνα Σαντίνο Μορένο.

Το σενάριο είναι γραμμένο από το συγγραφέα Έλγουντ Ριντ και τη Μέρεντιθ Στίεμ, μία εκ των σεναριογράφων του «Homeland». H σειρά είναι βασισμένη στο Δανοσουηδικό «Bron» και η ιστορία μεταφέρεται από τα σύνορα Δανίας-Σουηδίας στα σύνορα μεταξύ Τέξας και Μεξικού, σε μια γέφυρα ανάμεσα στο Ελ Πάσο και στο Χουάρεζ. Κάτι που από μόνο του μάλλον δημιουργεί μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα μίξη συνθηκών, αντιθέσεων, νοοτροπίας απ’ ό,τι αυτών στην πολύ πιο ομοιογενή «γειτονιά» της Σκανδιναβίας.

Υπόθεση: Η σειρά ξεκινάει με την ανακάλυψη ενός πτώματος ακριβώς πάνω στα σύνορα των δύο χωρών. Καθώς ξετυλίγεται η ιστορία, θα δούμε τη συνεργασία του ντετέκτιβ Μάρκο Ρουίζ με την Αμερικανίδα συνάδελφό του Σόνια Κρος.

Το πτώμα είναι χωρισμένο στα δύο, με το πάνω μέρος να ανήκει σε μια πόρνη από το Μεξικό, ενώ το άλλο μισό σε μία Αμερικανίδα δικαστή του τμήματος μετανάστευσης.

Πίσω από το φόνο κρύβεται η πρώτη φράση της Αμερικάνικης Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας «All Men Are Created Equal», δίνοντας ένα σημαντικό στοιχείο για την εξιχνίαση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης. Η αναζήτηση του κατά συρροήν δολοφόνου που δρα και στις δύο πόλεις, γίνεται η αφορμή για να παρουσιαστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στις δύο πλευρές των συνόρων: λαθρομετανάστες, trafficking, ναρκωτικά, καρτέλ, λαθρεμπόριο όπλων, διαφθορά, εξαφάνιση κοριτσιών.

Η Νταïάν Κρούγκερ («Άδοξοι μπάσταρδοι», «Τροία»), στο ρόλο της Σόνια Κρος.

Ο εξαιρετικός Ντέμιαν Μπισίρ, τον οποίο έχουμε δει ως Φιντέλ Κάστρο στο «Che» (2008), αλλά και στην ταινία «A better life» (2011), όπου ήταν υποψήφιος για Όσκαρ, στο ρόλο του Μάρκο Ρουίζ.

Ο Τεντ Λέβιν («Σιωπή των αμνών», «Ali», «Moby Dick», «Luck», «Monk»), ιδανικός ως διοικητής Χανκ Γουέιντ, που κατανοεί, προστατεύει και στηρίζει τη Σόνια.

Ο Μάθιου Λίλαρντ («Trouble with the Curve», «Scream»), στο ρόλο του αλκοολικού-ναρκομανή, αλλά δραστήριου δημοσιογράφου Ντάνιελ Φράι, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αποκάλυψη ο Τόμας Μ. Ράιτ («Top of the Lake»), στο ρόλο του μυστηριώδους και προβληματικού Στίβεν Λίντερ.

Βραβεία & διακρίσεις:

  • Critics Choice Television Awards 2013: Βραβείο καλύτερης ξένης σειράς.
  • Imagen Foundation Awards 2014:
  • Βραβείο καλύτερου τηλεοπτικού προγράμματος primetime.
  • Βραβείο καλύτερου τηλεοπτικού ηθοποιού (Ντέμιαν Μπισίρ)
  • Βραβείο δεύτερου ρόλου καλύτερης ηθοποιού τηλεοπτικής σειράς (Καταλίνα Σαντίνο Μορένο).
  • Imagen Foundation Awards 2013: υποψηφιότητα για βραβείο δεύτερου ρόλου  καλύτερης ηθοποιού τηλεοπτικής σειράς (Έμιλι Ρίος).

Επεισόδιο 2ο. Ερευνώντας το παρελθόν της Κριστίνα Φουέντες, η Σόνια και ο Μάρκο ανακαλύπτουν ότι  δούλευε ως πόρνη σ’ ένα μοτέλ και τελευταία φορά που την είδαν, ήταν μ’ έναν από τους τακτικούς της πελάτες, έναν άντρα με μαλλιά τραβηγμένα πίσω.

 Οι δύο ντετέκτιβ ξαναπηγαίνουν στον τόπο του εγκλήματος και ανακαλύπτουν μια χάντρα που άφησε πίσω του ο δολοφόνος. Στο μεταξύ, ο Ντάνιελ Φράι δέχεται μια σειρά από κλήσεις και μαζί με τη συνεργάτιδά του Αντριάνα συνειδητοποιούν ότι οι αριθμοί συνδέονται με συντεταγμένες GPS. Ακολουθώντας τον προορισμό, βρίσκουν μια ομάδα νεκρών μεταναστών και το σήμα κατατεθέν του δολοφόνου… μια χάντρα.

 ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

02:00  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (E) ημέρας  – W

03:00  ΕΠΩΝΥΜΩΣ  (E) ημέρας  – W

03:45  ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ (Ε) ημέρας

04:30  ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΕΙ ΜΟΣΧΑ (E) ημέρας  – W

05:30  ANIMERT  (E) ημέρας – W

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ,  20/2/2017

06:00  ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  

07:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  W

            Ενημερωτική εκπομπή με τον Γιώργο Δαράκη και τον Γιάννη Δάρρα.

Kαθημερινή τρίωρη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, που βρίσκεται στο επίκεντρο των             εξελίξεων. Όσα συμβαίνουν, την ώρα που συμβαίνουν. Με απευθείας συνδέσεις, ανταποκρίσεις,  συνεντεύξεις και αναλύσεις, η ειδησεογραφική ομάδα της «Πρωινής ζώνης» “ξεκλειδώνει” τη μέρα. Η κοινωνία, η πολιτική, η οικονομία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, έγκυρα και αντικειμενικά, αποκτούν χώρο έκφρασης καθημερινά από τις 07.00 έως τις 10.00 το πρωί.

Αρχισυνταξία: Χαρά Ψαθά

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Γκλεζάκος

Διεύθυνση παραγωγής: Αλεξάνδρα Κούρτη

07:45   ΔΕΛΤΙΟ EURONEWS    W

08:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  – ΣΥΝΕΧΕΙΑ   W

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις 10:00 μεταδοθεί 3λεπτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10:00    ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  W  

Δίωρη πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη. Ενημέρωση με στυλ διαφορετικό, προσεγγίζοντας τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας, των συνανθρώπων μας της διπλανής πόρτας. Με χαμογελαστά πρόσωπα, στυλ χαλαρό, αλλά και μάχιμο, με φόντο το ρεπορτάζ και τις εξελίξεις που τρέχουν.

Συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας και την ομογένεια, αναδεικνύοντας το θετικό πρόσωπο του ελληνισμού που προσπαθεί, δημιουργεί, αντιστέκεται…

Γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, άμεση επαφή με όλες τις πηγές του ρεπορτάζ, σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ανάλυση των εξελίξεων σε πολιτικό (και όχι μόνο…) επίπεδο.

Ό,τι συμβαίνει τώρα… Παντού και με ταχύτητα.

Παρουσίαση: Νίκος Αγγελίδης, Χρήστος Παγώνης.

Αρχισυνταξία: Έφη Ζέρβα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμούλης.

Διεύθυνση παραγωγής: Βάσω Φούρλα.

Δημοσιογραφική ομάδα: Άντζελα Ζούγρα, Γιώργος Καρυωτάκης, Ηλίας Κούκος, Αντριάνα Μπίνη, Αννίτα Πασχαλινού, Λία Ταρούση.

12:00   ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ  W

 13:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ          

14:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ    GR   Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

             «Ελεύθερος στο αναπηρικό μου αμαξίδιο» EN ROUE LIBRE (Free on my Wheelchair

Σειρά πέντε  ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Γαλλίας 2012.

Το 1996, ο Γκιγιόμ παθαίνει τροχαίο και αρχίζει να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο. Είναι 20 χρονών. Τέσσερις μήνες μετά, ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη: είναι το πρώτο του υπερατλαντικό ταξίδι. Έκθαμβος, ο Γκιγιόμ πουλά το αυτοκίνητό του, αφήνει το σπίτι του και αρχίζει να ταξιδεύει, μόνος του. Από τότε δεν έχει σταθερή διεύθυνση, ταξιδεύει παντού στον κόσμο και έχει ήδη επισκεφτεί πενήντα χώρες.

Επεισόδιο 5ο-τελευταίο

15:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ   W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ/  Δελτίο για Πρόσφυγες

 16:00    ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ     W

Κάθε μεσημέρι στην ΕΡΤ1 και ώρα 16:00, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη παρουσιάζουν ένα τηλεπεριοδικό, με επίκεντρο τον πολιτισμό.

Πολιτιστικές δράσεις απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική, βιβλίο, κινηματογράφος, χορός και εικαστικά, περιλαμβάνονται στο μενού της εκπομπής.

Επίσης, δημιουργοί και γνωστές προσωπικότητες της πολιτιστικής ζωής του τόπου, καταθέτουν το έργο τους και παρουσιάζουν τις δράσεις τους.

Παρουσίαση: Ανδρέας Ροδίτης – Σόνια Φίλη.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γεωργιουδάκης.

Αρχισυνταξία: Νατάσα Βησσαρίωνος.

Δημοσιογράφος: Μερσιάννα Ελευθεριάδου.

Διεύθυνση παραγωγής: Ευτυχία Μελέτη – Κώστας Καρπούζος.

17:30    Η ΖΩΗ ΜΟΥ, Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ     W        

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Η εκπομπή -που έχει σκοπό να γίνει ο καθημερινός μας «σύμβουλος» σε θέματα υγείας και καλής ζωής- έγκυρα, απλά, σύντομα και ανθρώπινα προσεγγίζει καθημερινά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, αναζητώντας τις λύσεις τους. Πρωταγωνιστής είναι κάθε φορά ένας άνθρωπος, ο οποίος ζει ανάμεσά μας. Μέσα από την ιστορία του και τη γνώση των επιστημόνων, οι τηλεθεατές γίνονται δέκτες όλων των νεότερων πληροφοριών που αφορούν μικρά και μεγάλα ζητήματα υγείας.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η εκπομπή, η οποία έχει σύγχρονη οπτικοποίηση,  είναι η έρευνα, η πρόληψη και η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, η

διατροφή, η ψυχολογία, θέματα που αφορούν το παιδί, την ευεξία, τις εναλλακτικές μεθόδους αλλά και ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή μας.

Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Αρχισυνταξία: Δήμητρα Τζούβελη.

Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ηρώ Παππά.

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος.

Διεύθυνση παραγωγής: Νεκταρία Δρακουλάκη.

Εκπομπή 54η «Η άσκηση ως φάρμακο»

Γιατί η άσκηση αναδεικνύεται φάρμακο για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση χρόνιων νόσων, όπως η υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, οι καρδιοπάθειες και η παχυσαρκία; Πόση άσκηση χρειαζόμαστε και ποιες μορφές γυμναστικής έχουν καλύτερα αποτελέσματα;

18:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ / Δελτίο στη Νοηματική

ΔΕΥΤΕΡΑ,  20/2/2017

18:15    ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ    W     

Ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, για όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν. Μαζί της στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, η Έρρικα Βαλλιάνου, η Νικόλ Λειβαδάρη και η Αναστασία Γιάμαλη.

Ο τηλεθεατής έχει την ευκαιρία να ζήσει τον παλμό μιας πραγματικής αίθουσας σύνταξης και να παρακολουθήσει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία και στις ειδησεογραφικές συσκέψεις της δημόσιας τηλεόρασης.

Οι διαφορετικές απόψεις και οι διαφωνίες στο δρόμο για την παραγωγή και τη μετάδοση της είδησης έρχονται στις τηλεοπτικές οθόνες, με το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της ΕΡΤ να μεταφέρει τις ειδήσεις γρήγορα, ψύχραιμα και σφαιρικά, με πλούσιο ρεπορτάζ από το παρασκήνιο.

Ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλα τα κέντρα των εξελίξεων καλύπτουν κάθε πτυχή της ειδησεογραφίας, ενώ στο στούντιο φιλοξενούνται οι πρωταγωνιστές των γεγονότων, τα πρόσωπα που δημιουργούν την είδηση.

Παρουσίαση: Κατερίνα Ακριβοπούλου

Αρχισυνταξία:  Τιτίκα Ανουσάκη

Σχολιαστές (Αλφαβητικά): Έρρικα Βαλλιάνου, Αναστασία Γιάμαλη, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Νικόλ Λειβαδάρη

Δημοσιογραφική ομάδα: Θάνος Πασχάλης, Μαίρη Πολλάλη

Διεύθυνση παραγωγής: Ξένια Ατματζίδου

Οργάνωση παραγωγής: Νίκος Πέτσας                                                

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

19:45   ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

             ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ    GR    A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»  (Murdoch mysteries)  (Γ΄ κύκλος)

Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά 2008-2016.

Επεισόδιο 8ο. Ο Μέρντοχ και η δρ. Όγκντεν βρίσκονται καλεσμένοι σε μια εκδήλωση της εταιρείας των Ευγενιστών του Τορόντο, στην οποία προεδρεύει ο Τζέιμς Πέντρικ, που ονειρεύεται μια ανώτερη ανθρώπινη ράτσα. Ομιλητής είναι ο διάσημος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Γουέλς, τον οποίο συνοδεύει η μικρή αδελφή της δρ. Όγκντεν, η Ρούμπι. Αυτές όμως οι εκπλήξεις όπως και η ομιλία του Γουέλς μπαίνουν στην άκρη με τη φρικιαστική ανακάλυψη ενός ακρωτηριασμένου μέλους. Οι έρευνες οδηγούν στον Τζέιμς Πέντρικ, που μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος

20:45    Ο  ΚΑΙΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΩΡΑ  ΤΟΥ  W

Με τον Σάκη Αρναούτογλου 

20:55    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   W

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ,  20/2/2017

22:00    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ   W

Με τη Ματίνα Καλτάκη 

22:15    ΕΡΤ FOCUS    W               

Με τον Πάνο Χαρίτο

Αρχισυνταξία: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη.

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Λουκόπουλος

Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης

24:00    ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΚΑΙΡΟΣ    W

00:30    Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Ε)     W

Με τον Χρίστο Βασιλόπουλο

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

01.30  ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ (Ε) ημέρας   W

03.00  Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ (Ε) ημέρας   W

03.30  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (E) ημέρας  W

05.00  ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Free on my Wheelchair» (E) ημέρας

05.45  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ (Ε) W

 ΤΡΙΤΗ, 21/2/2017

06:00    ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

07:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  W

            Ενημερωτική εκπομπή με τον Γιώργο Δαράκη και τον Γιάννη Δάρρα

07:45     ΔΕΛΤΙΟ EURONEWS    W

08:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  – ΣΥΝΕΧΕΙΑ   W

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις 10:00 μεταδίδεται 3λεπτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10:00    ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  W

Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη

12:00   ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ  W

13:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ          

14:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ   GR    Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

             «Κάπου στη γη»  (Somewhere on Earth) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας.

Η σειρά μας ταξιδεύει σε πανέμορφα μέρη, αληθινά μαργαριτάρια της φύσης,  ανέγγιχτα από τους ανθρώπους, όπου η καθημερινή ζωή των ντόπιων ξετυλίγεται μέσα από ένα αρμονικό ταξίδι ξεχασμένο από το χρόνο που κυλά τόσο γρήγορα.

Πρόκειται για ένα πορτρέτο των ανθρώπων που ζουν σε αυτά τα ξεχωριστά μέρη. Μας ξεναγούν και μας καλούν να μοιραστούμε τον κόσμο τους με τις κάμερές μας, με τις ιστορίες τους, τις αναμνήσεις τους και την καθημερινή ζωή τους.

Επεισόδιο 1o : Αλάσκα (Alaska, Kingdom of Extreme)

15:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ   W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ/  Δελτίο για Πρόσφυγες

16:00    ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ     W

Καθημερινή πολιτιστική εκπομπή με τον  Ανδρέα Ροδίτη  και  τη  Σόνια Φίλη

17:30    Η ΖΩΗ ΜΟΥ, Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ    W        

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Εκπομπή 55η «Γονιμότητα και υπογονιμότητα»

Παράγοντες που επηρεάζουν την γονιμότητα ανδρών και γυναικών και σύγχρονες λύσεις στο πρόβλημα της υπογονιμότητας.

ΤΡΙΤΗ, 21/2/2017

18:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ / Δελτίο στη Νοηματική

18:15    ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ    W     

Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μαζί της στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, η Έρρικα Βαλλιάνου, η Νικόλ Λειβαδάρη και η Αναστασία Γιάμαλη.

19:45   ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

             ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ     GR                                                          A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»  (Murdoch mysteries)  (Γ΄ κύκλος)

Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά 2008-2016.

Επεισόδιο 9ο. Εργάτες που δουλεύουν σε μία γέφυρα στον ποταμό ανακαλύπτουν κάτι φρικιαστικό: τα σχεδόν τέλεια διατηρημένα σώματα ενός άντρα και μιας γυναίκας. Ο Μέρντοχ και η Όγκντεν καταλήγουν ότι το ζευγάρι το δηλητηρίασαν, όταν όμως ανακαλύπτουν και το πτώμα ενός μωρού, η δρ. Όγκντεν οδηγείται στο συμπέρασμα ότι τα σώματα διατηρήθηκαν έτσι στους βάλτους δίπλα στο ποτάμι για πάνω από 60 χρόνια. Ποιος ήταν ο υπαίτιος για αυτές τις δολοφονίες;

20:45    Ο  ΚΑΙΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΩΡΑ  ΤΟΥ W

Με τον Σάκη Αρναούτογλου 

20:55    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   W

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

22:00    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ   W

Με τη Ματίνα Καλτάκη 

22:15    ROADS      W

Με τον Πάνο Χαρίτο

23:15    SOCIAL GROWTH   W   NEA ΕΚΠΟΜΠΗ 

 ΤΡΙΤΗ, 21/2/2017

23:45    ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε)   W  

Ελάτε να γνωρίσουμε -και να ξαναθυμηθούμε- τον πρώτο νομό της χώρας. Τον πιο πυκνοκατοικημένο αλλά ίσως και τον λιγότερο χαρτογραφημένο.

Η Αττική είναι όλη η Ελλάδα υπό κλίμακα. Έχει βουνά, έχει θάλασσα, παραλίες και νησιά, έχει λίμνες και καταρράκτες, έχει σημαντικές αρχαιότητες, βυζαντινά μνημεία και ασυνήθιστα μουσεία, κωμοπόλεις και γραφικά χωριά και οικισμούς, αρχιτεκτονήματα, φρούρια, κάστρα και πύργους, έχει αμπελώνες, εντυπωσιακά σπήλαια, υγροτόπους και υγροβιότοπους, εθνικό δρυμό.

Έχει όλα εκείνα που αποζητούμε σε απόδραση -έστω διημέρου- και ταξιδεύουμε ώρες μακριά από την πόλη για να απολαύσουμε.

Η νέα εκπομπή «Εντός Αττικής», προτείνει αποδράσεις -τι άλλο;- εντός Αττικής.

Περίπου 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας υπάρχουν μέρη που δημιουργούν στον τηλεθεατή-επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται ώρες μακριά από την πόλη. Μέρη που μπορεί να είναι δύο βήματα από το σπίτι του ή σε σχετικά κοντινή απόσταση και ενδεχομένως να μην έχουν πέσει στην αντίληψή του ότι υπάρχουν.

Εύκολα προσβάσιμα και με το ελάχιστο οικονομικό κόστος, καθοριστική παράμετρος στον καιρό της κρίσης, για μια βόλτα, για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων.

Τα επεισόδια της σειράς σαν ψηφίδες συνθέτουν ένα μωσαϊκό, χάρη στο οποίο αποκαλύπτονται γνωστές ή  πλούσιες φυσικές ομορφιές της Αττικής.

Επεισόδιο 2ο «Λαύριο» (Β΄ μέρος)

Όσο ενδιαφέρον έχει ο αστικός πυρήνας του Λαυρίου, άλλο τόσο έχει και η ευρύτερη περιοχή.

Αφού περπατήσεις στις γειτονιές του, που δημιούργησαν οι εργάτες των ορυχείων πριν από περίπου έναν αιώνα και κάποιοι διατηρούνται όπως και τότε, σχεδόν τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, δίπλα στη θάλασσα είναι το σημαντικό θέατρο ενός από τους σημαντικότερους δήμους της αρχαίας Αθήνας, του Θορικού.

Μοναδικό στο είδος του, έχει σχήμα τόξου, προσφέρει θέα στο Λαύριο, το Αιγαίο και τα κοντινά Κυκλαδονήσια, ενώ δίπλα από τις κερκίδες του υπάρχουν είσοδοι αρχαίων μεταλλείων και χειροποίητα -επίσης αρχαία- πλυντήρια εξορύξεων.

Στον εσωτερικό δρόμο Λαυρίου-Αναβύσσου, η Καμάριζα ήταν η «καρδιά» των μεταλλείων, όχι μόνο στην αρχαιότητα, αλλά και στους νεότερους χρόνους.

Ο Κώστας Τζανής, με τις διηγήσεις του σε «ταξιδεύει» στην εποχή που κάθε πρωί με μια λάμπα ασετιλίνης έμπαινε στα έγκατα της γης, μαζί με χιλιάδες άλλους μεταλλωρύχους, σε αρχαίες στοές, ανοίγοντας με τη σειρά τους νέες σήραγγες σε αναζήτηση κοιτασμάτων αργυρούχου μολύβδου.  Έπαιζαν τη ζωή τους κορώνα- γράμματα.

Από την πλούσια σε ιστορία  Καμάριζα, αρχίζει δρόμος που διασχίζει τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου. Λίγο μετά τα τελευταία σπίτια της, το Χάος θα σε εντυπωσιάσει.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Χρήστος Ν.Ε. Ιερείδης.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκάβαλος.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Πετρουτσόπουλος.

Ηχοληψία:  Κοσμάς Πεσκελίδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Κανελλοπούλου.

Παραγωγή: Άννα Κουρελά- View Studio.

24:00    ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΚΑΙΡΟΣ    W

ΤΡΙΤΗ, 21/2/2017

00:30    ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)         

«Η ΓΕΦΥΡΑ» (THE BRIDGE) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Βραβευμένη αστυνομική-δραματική σειρά μυστηρίου, δεκατριών (13) ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2013.

Επεισόδιο 3ο: Η Σόνια και ο Μάρκο επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν έναν βασικό ύποπτο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στο μοναδικό επιζώντα της ερήμου. Ο Μάρκο ζητάει τη βοήθεια της Σαρλότ για να διαλευκάνει τις συνθήκες γύρω από το θάνατο του συζύγου της. H Σόνια κατά την έρευνα που κάνει στον τόπο του εγκλήματος των νεκρών μεταναστών, παρατηρεί ότι στο βάθος υπάρχει ένα τροχόσπιτο.  Μαζί με τον Μάρκο καλούν τον ιδιοκτήτη του στο τμήμα και του κάνουν κάποιες ερωτήσεις. Ο Φράι πηγαίνει στο Μεξικό μαζί με τη συνάδελφό του, την Αντριάνα Περέζ για να μιλήσουν με τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την παράνομη μετανάστευση. Ο άγνωστος δολοφόνος, που κρατά τη Μαρία, στέλνει στην εφημερίδα που δουλεύει ο Φράι, μέσω web,  εικόνα που δείχνει τη Μαρία δεμένη με πασσάλους στο έδαφος.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

01.30  ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ (Ε) ημέρας   W

03:00  Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΥΓΕΙΑ μου (Ε) ημέρας  W

03.30  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Ε) ημέρας   W

05.00  ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Somewhere on Earth» (E) ημέρας 

05.45  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ (Ε)  W

 ΤΕΤΑΡΤΗ,  22/2/2017

06:00    ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  

07:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  W

            Ενημερωτική εκπομπή με τον Γιώργο Δαράκη και τον Γιάννη Δάρρα

07:45    ΔΕΛΤΙΟ EURONEWS    W

08:00   ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  – ΣΥΝΕΧΕΙΑ   W

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις 10:00 μεταδίδεται 3λεπτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10:00    ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  W

            Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη

12:00   ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ  W

13:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ          

14:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ        GR 

             «Κάπου στη γη»  (Somewhere on Earth) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας.

             Επεισόδιο 2o: «Μικρονησία»  (Micronesia, Lost Islands)

15:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ   W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ/  Δελτίο για Πρόσφυγες

16:00    ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ     W

Καθημερινή πολιτιστική εκπομπή με τον  Ανδρέα Ροδίτη  και  τη  Σόνια Φίλη

17:30    Η ΖΩΗ ΜΟΥ, Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ   W         

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Εκπομπή 56η  «Ο καρκίνος του εντέρου»

Γιατί αυξάνονται τα κρούσματα καρκίνου του παχέος εντέρου; Ποιά συμπτώματα πρέπει να μας οδηγήσουν στον γιατρό και γιατί η κολονοσκόπηση αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο κατά αυτής της μορφής καρκίνου; Πότε πρέπει να αφαιρούνται οι πολύποδες και πώς αντιμετωπίζεται ο καρκίνος του παχέος εντέρου;

18:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ / Δελτίο στη Νοηματική

18:15    ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ    W     

Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μαζί της στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, η Έρρικα Βαλλιάνου, η Νικόλ Λειβαδάρη και η Αναστασία Γιάμαλη.

ΤΕΤΑΡΤΗ,  22/2/2017- ΣΥΝΕΧΕΙΑ

19:45    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΒ

             ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ    GR                                                           

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»  (Murdoch mysteries)  (Γ΄ κύκλος)

Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά 2008-2016.

Επεισόδιο 10ο.  Μια σκοτεινή νύχτα με καταιγίδα, στο μέγαρο Μπίτον βρίσκεται νεκρός ο Τσόνσι Μπίτον. Αυτοκτονία ή φόνος; Ή η κατάρα του Μεγάρου και τα μάγια, τα βουντού και τα ζόμπι της Αϊτής; Μία αυτοκτονία τον προηγούμενο χρόνο, στοιχειώνει το Μέγαρο, αλλά η έρευνα του Μέρντοχ τον οδηγεί αλλού, στην ανθρώπινη απληστία και σε σκοτεινή συνωμοσία.

20:45    Ο  ΚΑΙΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΩΡΑ  ΤΟΥ

Με τον Σάκη Αρναούτογλου  W

20:55    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   W

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

22:00    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

 Με τη Ματίνα Καλτάκη  W

22:15    SPORTS.DOC  W      

Με τον Βαγγέλη Ιωάννου

              Εκπομπή 3η: «Νίκος Γκάλης»   

00:15    ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΚΑΙΡΟΣ    W

00:45    ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)       

«Η ΓΕΦΥΡΑ» (THE BRIDGE) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Βραβευμένη αστυνομική-δραματική σειρά μυστηρίου, δεκατριών (13) ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2013.

Επεισόδιο 4ο. Η Σόνια προσπαθεί να εντοπίσει το σημείο που κρατείται η Μαρία. Ο Λίντερ μεταφέρει την Εύα σ’ ένα απομονωμένο σπίτι, λέγοντας ότι εκεί θα είναι ασφαλής. Η Σαρλότ χρησιμοποιεί σήραγγα για να μεταφέρει με ασφάλεια τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς της Μαρίας, από το Μεξικό στο Ελ Πάσο. Το FBI, που εμπλέκεται λόγω διασυνδέσεως των συνόρων, αναλαμβάνει να ρίξει τα χρήματα στο προκαθορισμένο σημείο. Η Σόνια καταφέρνει να εντοπίσει τη Μαρία που είναι δεμένη στην καυτή έρημο και να την ελευθερώσει. Είναι όμως αργά για να πάρουν πίσω τα λύτρα και ενώ ο Μάρκο προσπαθεί να εντοπίσει τον εξαφανισμένο πράκτορα του FBI που έχει τα χρήματα, πέφτει σε ενέδρα του δολοφόνου.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

01.40  ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ (Ε) ημέρας   W

03:05  Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΥΓΕΙΑ μου (Ε) ημέρας  W

03.40  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Ε) ημέρας   W

05.00  ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ  «Somewhere on earth» (E) ημέρας 

05.45  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ (Ε) W

ΠΕΜΠΤΗ,  23/2/2017

06:00    ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

07:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ   W

            Ενημερωτική εκπομπή με το Γιώργο Δαράκη και το Γιάννη Δάρρα

07:45    ΔΕΛΤΙΟ EURONEWS    W

08:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  – ΣΥΝΕΧΕΙΑ   W

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις 10:00 μεταδίδεται 3λεπτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10:00    ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  W

            Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη

12:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ   W

 13:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ         

 14:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ   GR

             «Κάπου στη γη»  (Somewhere on Earth) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας.

Επεισόδιο 3ο:  «Αυστραλία» (Australia, Oasis sand)

 15:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ   W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ/  Δελτίο για Πρόσφυγες

16:00    ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ     W

Καθημερινή πολιτιστική εκπομπή με τον  Ανδρέα Ροδίτη  και  τη  Σόνια Φίλη

17:30    Η ΖΩΗ ΜΟΥ,  Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ    W       

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Εκπομπή 57η  «Οι παθήσεις του πέλματος»

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις παθήσεις του πέλματος.

18:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ   W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ / Δελτίο στη Νοηματική

18:15  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ    W     

Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μαζί της στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, η Έρρικα Βαλλιάνου, η Νικόλ Λειβαδάρη και η Αναστασία Γιάμαλη.

 ΠΕΜΠΤΗ,  23/2/2017 – ΣΥΝΕΧΕΙΑ

19:45    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤIΒ

              ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ    GR     A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»  (Murdoch mysteries)  (Γ΄ κύκλος)

Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά 2008-2016.

Επεισόδιο 11ο. Στη φυλακή του Τορόντο θα κρεμαστεί για το φόνο ενός δικαστή ένας κατάδικος. Όταν όμως η εκτέλεση δεν πραγματοποιείται, ο Μέρντοχ ανακρίνει τον δήμιο, που είναι στενός φίλος του Μπράκενρηντ. Το παράξενο όμως είναι ότι εμφανίζονται στοιχεία που εμπλέκουν τον δήμιο με το φόνο του δικαστή. Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος;

20:45    Ο  ΚΑΙΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΩΡΑ  ΤΟΥ W

Με τον Σάκη Αρναούτογλου 

20:55    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   W

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

22:00    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ   W

Με τη Ματίνα Καλτάκη 

22:15    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ         

23:15    ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (E)   W         

«Beautiful minds»

O Χρίστος Χ. Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, θεωρητικοί της πληροφορικής από τα πανεπιστήμια Berkley και ΜΙΤ, επαναπροσδιορίζουν και ανατρέπουν μπροστά στο φακό τη θεωρία των παιγνίων του νομπελίστα John Nash. Αποτυπώνουν με παραδείγματα τις εφαρμογές της στην σύγχρονη οικονομία και στην καθημερινή ζωή του 21ου αιώνα και δίνουν απαντήσεις σε νεαρούς έλληνες μαθητές που ψάχνουν τον τρόπο που μπορεί η σύγχρονη επιστήμη να καθορίσει το μέλλον και τις προοπτικές του καθενός μας.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Μενέλαος Καραμαγγιώλης

Διευθυνση φωτογραφίας: Claudio Bolivar

Αρχισυνταξία: Κώστας Ζαφειρόπουλος

Μοντάζ: Πάνος Δαουλτζής

Μουσικη τίτλων αρχής: Μίνως Μάτσας

Παραγωγή: Φένια Κοσοβιτσα –Blonde S.A.

00:15    ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΚΑΙΡΟΣ    W

00:45    ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)    

«Η ΓΕΦΥΡΑ» (THE BRIDGE) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Βραβευμένη αστυνομική-δραματική σειρά μυστηρίου, δεκατριών (13) ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2013.

Επεισόδιο 5ο. Η Σόνια και ο Μάρκο υποπτεύονται συγκάλυψη από τον πράκτορα Γκέντμαν, ενώ  η Σαρλότ απευθύνεται στον Μάρκο για συμβουλές. Στο νοσοκομείο, η Μαρία δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις της. Η Σόνια θέλει να της κάνει κάποιες ερωτήσεις και ο Φράι  θέλει να της πάρει συνέντευξη, όμως ο γιατρός θεωρεί ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει.

Μια κοπέλα αναζητεί την περιπέτεια στο Χουάρεζ, όμως μετά τη συνάντησή της με μία γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι φοβισμένη.  Ένας επισκέπτης φτάνει στο διαμέρισμα του Λίντερ και τον εκπλήσει.

ΠΕΜΠΤΗ,  23/2/2017 – ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

01.40  ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ (Ε) ημέρας   W

03:05  Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΥΓΕΙΑ μου (Ε) ημέρας  W

03.40  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Ε) ημέρας   W

05.00  ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Somewhere on Earth» (E) ημέρας 

05.45  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ (Ε) W

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,  24/2/2017

06:00    ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

07:45    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ   W

            Ενημερωτική εκπομπή με το Γιώργο Δαράκη και το Γιάννη Δάρρα

07:30    ΔΕΛΤΙΟ EURONEWS    W

08:00    ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ  – ΣΥΝΕΧΕΙΑ   W

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις 10:00 μεταδίδεται 3λεπτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10:00    ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  W

            Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη

12:00   ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ   W

13:00    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ        

14:00    EUROPA LEAGUE ΕΡΤ    GR

              ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 

              Εκπομπή 8η

15:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ   W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ/  Δελτίο για Πρόσφυγες

16:00    ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ     W

Καθημερινή πολιτιστική εκπομπή με τον  Ανδρέα Ροδίτη  και  τη  Σόνια Φίλη

17:30    Η ΖΩΗ ΜΟΥ,  Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ    W       

Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Εκπομπή 58η:  «Κρασί και υγεία»

Οι ευεργετικές επιδράσεις που έχει η μέτρια κατανάλωση κρασιού στην σωματική και ψυχική υγεία. Τί πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε και καταναλώνουμε κρασί;

18:00    ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  W

ΕΡΤ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ / Δελτίο στη Νοηματική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,  24/2/2017- ΣΥΝΕΧΕΙΑ

18:15    ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ    W     

Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μαζί της στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, η Έρρικα Βαλλιάνου, η Νικόλ Λειβαδάρη και η Αναστασία Γιάμαλη.

19:45    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

              ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ    GR                            GR     A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

             «Ντετέκτιβ Μέρντοχ»  (Murdoch mysteries)  (Γ΄ κύκλος)

Πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά 2008-2016.

Επεισόδιο 12ο. Ο Μέρντοχ ερευνά το φόνο μιας κοπέλας που πόζαρε για γυμνές φωτογραφίες και ανακαλύπτει ότι το θύμα μαζί με τους φωτογράφους της εμπλεκόταν σε κύκλωμα εκβιαστών. Επομένως δολοφόνος θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από τους πλούσιους και ισχυρούς του Τορόντο, που εκβίαζε. Όταν όμως ο Μέρντοχ μαθαίνει ότι ένα από τα μοντέλα των ερωτικών φωτογραφιών ήταν η σύζυγος του βιομήχανου Πέντρικ, μπερδεύονται τα πράγματα.

20:45    Ο  ΚΑΙΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΩΡΑ  ΤΟΥ W

Με τον Σάκη Αρναούτογλου 

20:55    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   W

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

22:00    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ   W

Με τη Ματίνα Καλτάκη 

22:15    ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ         

23:15    ΣΤΑ ΑΚΡΑ    W      ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ             

Εκπομπή με τη  Βίκυ Φλέσσα

00:15    ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ – ΚΑΙΡΟΣ    W

00:45    ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)        

«Η ΓΕΦΥΡΑ» (THE BRIDGE) – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Βραβευμένη αστυνομική-δραματική σειρά μυστηρίου, δεκατριών (13) ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2013.

Επεισόδιο 6ο: Η Σόνια δένεται συναισθηματικά μ’ ένα βασικό μάρτυρα της υπόθεσης. Ο Μάρκο αποκαλύπτει το παρελθόν της Σόνια και του Χανκ και μέσα απ’ αυτό εξηγείται το υπερβολικό αίσθημα ευθύνης που νιώθει γι’ αυτήν ο Χανκ. Η Σαρλότ ζητάει βοήθεια από τον Ρέι, έναν παλιό φίλο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,  24/2/2017-ΣΥΝΕΧΕΙΑ

01:45    28 ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ – 28 EUROPE (Ε)   W      

Με τον Κώστα Αργυρό

«Γλυκό μου ψέμα»

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

02:45      ΣΤΑ ΑΚΡΑ (Ε) ημέρας – W

03:45      ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ (Ε) ημέρας – W

05:15      Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ (Ε) ημέρας – W

05.45     ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Somewhere on Earth» (E) ημέρας

06:45     ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ (Ε) ημέρας – W

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.