ΕΡΤ2 – «ART WEEK» 26.02.2017

ΕΡΤ2 – «ART WEEK» 26.02.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

NΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

 «ART WEEK»

Με τη Λένα Αρώνη

 

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:30

 «Θεόδωρος Κουρεντζής, Βασίλης Παπαβασιλείου»

Aroni_Kourentzis

Η Λένα Αρώνη, στο πρώτο μέρος του «Art Week», φιλοξενεί τον Θεόδωρο Κουρεντζή. Ο σημαντικός μαέστρος μιλάει για τη μουσική, τον ίλιγγο της επιτυχίας, καθώς και για την αγάπη.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Βασίλης Παπαβασιλείου μιλάει για την καλλιτεχνική και προσωπική πορεία του, για το θέατρο, τους νέους ηθοποιούς και μια νέα προοπτική για το πώς βλέπουμε τη σημερινή Ελλάδα.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Μοντάζ: Κώστας Ιωακειμίδης.

Τεχνική επεξεργασία: RGB STUDIOS-Χ.& Δ. Μαυροφοράκης.

ARONI_PAPAVASILEIOU