ΕΡΤ2 – ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ: «Δημήτρης Διαμαντίδης

ΕΡΤ2 – ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ: «Δημήτρης Διαμαντίδης

 ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

 «Στα παιδιά ο λόγος»

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 1η Απριλίου 2017, στις 20:15

Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη δημόσια συχνότητα της ΕΡΤ2.

«Στα παιδιά ο λόγος», με τον Γιάννη Ζουγανέλη κι ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.

Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.

Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

«Στα παιδιά ο λόγος», όπου τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο και τον… τελευταίο λόγο!
Κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2.

????????????????????????????????????

Εκπομπή 4η: «Δημήτρης Διαμαντίδης –  Γιάννης Κότσιρας – Locomondo»

Για μία ακόμα εβδομάδα στα «παιδιά ο λόγος» με τα παιδιά να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο Γιάννης Ζουγανέλης και οι συνεργάτες του, μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο, ξεδιπλώνουν τα μονοπάτια της αθωότητάς τους, εκμαιεύοντάς τους αφοπλιστικές αλήθειες.

Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αποχεραιτούν τον κορυφαίο διεθνή μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση, αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά γι’ αυτόν.

Στην ίδια εκπομπή, ο Γιάννης Κότσιρας σε συνέντευξή του μιλάει ως νέος πατέρας, μοιράζοντας με τους τηλεθεατές τις πατρικές του ανησυχίες.

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ «Δημήτρης Διαμαντίδης - Γιάννης Κότσιρας - Locomondo» (12)

Σε μία απο τις σπάνιες εμφανίσεις τους οι Locomondo, ζωντανά στο στούντιο, παρασύρουν σ’ ένα ξέφρενο πάρτι τα παιδιά, ταξιδεύοντάς μας με το «Μαγικό χαλί» τους, σολάροντας με «Φραγκοσυριανή» και υπενθυμίζοντάς μας, με τον πλέον μοναδικό τρόπο, «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα»!

Παρουσίαση: Γιάννης Ζουγανέλης.

Συμμετέχουν: Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Αρχισυνταξία: Νίκος Κεραμίδας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης.

Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου.

Ενδυματολόγος: Ελένη Πάττα.

Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης.

Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου.

Executive producer: Σταύρος Καπελούζος.

Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions.

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ «Δημήτρης Διαμαντίδης - Γιάννης Κότσιρας - Locomondo» (11)

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.