Ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs και οι Assoi...

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs και οι Assoi tou Salvador στο «SummERTime 2017» 21.07.2017

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs

και οι Assoi tou Salvador στο «SummERTime 2017»

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, ώρα 21:00

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs μάς καλούν σ’ ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Assoi tou Salvador, που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.

Οι ξέφρενοι Assoi tou Salvador δεν σταματάνε πουθενά! Πιάνουν το ρεμπέτικο, την jazz, σύγχρονες επιτυχίες και ισπανικά τραγούδια και τους… αλλάζουν τα φώτα! Μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο σε ασυγκράτητο ρυθμικό ανακάτεμα swing, rumba, reggae, ska, funk, mambo…

Την πιο κεφάτη μπάντα της πόλης, που τα παίζει όλα, αποτελούν οι Salvador (κιθάρα, φωνή, πρωτότυπες συνθέσεις, διασκευές, ενορχηστρώσεις), Άντα Σεραϊδάρη (φωνή), Κώστας Στάικος (σαξόφωνα, φωνητικά), Άγγελος Γεωργάκης (μπάσο, φωνητικά), Βαγγέλης Κορακάς (ντραμς).

Ο ένας και μοναδικός Βαγγέλης Γερμανός σκοπεύει να μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά με επιτυχίες που μέχρι σήμερα σιγοτραγουδιούνται.

Η «Κρουαζιέρα» του χαρισματικού τραγουδοποιού έγινε 35 χρόνων και μας καλεί να την τραγουδήσουμε παρέα με τον «Κηπουρό», τον «Απόκληρο», το «Γράμμα», το «Βραχυκύκλωμα», το «Γιο του ανέμου» κι όλα τα τραγούδια του που όλοι αγαπάμε.

Τον αειθαλή δημιουργό συνοδεύει ένα εξαιρετικό jazz τρίο, αποτελούμενο από τους Πάρη Γκαγκαστάθη (χάμοντ), Μάνο Λούτα (μπάσο), Παύλο Λογαρά (ντραμς).

Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Φώτης Χαλκιάς. 

O μοναδικός Johnny Vavouras και οι Cadillacs μας διασκεδάζουν με ξέφρενες μελωδίες εδώ και 30 χρόνια.

Πιστοί στον ήχο των 50’s με rock n’ roll, swing και blues καταβολές, ζωντανεύουν το jukebox των ονείρων τους, παραμένοντας φρέσκιοι και ζωηροί, διεκδικώντας πάντα την παιδικότητά τους και τη χαρά για ζωή.

Κάθε τους εμφάνιση εντυπωσιάζει, σκορπώντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Κάνουν τις γραβάτες τους να χοροπηδούν και μας παρασέρνουν σε χορό μέχρι τελικής πτώσεως, με τραγούδια που κλείνουν το μάτι πονηρά στην ανεμελιά και στον έρωτα, ταξιδεύοντάς μας πίσω στα χρόνια της αθωότητας.

Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ -με ελεύθερη είσοδο- να απολαύσετε μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Τη συναυλία παρουσιάζει ο Ανδρέας Ροδίτης.

Στη ραδιοφωνική μετάδοση ο Σιδερής Πρίντεζης.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας,  σε live streaming από τα μέσα στα οποία η ΕΡΤ έχει παρουσία μέσω Διαδικτύου, καθώς επίσης και σε live delay στις 23:00 από την ΕΡΤ2.

Ώρα προσέλευσης 20:30