Το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Ανανεωμένο, δυναμικό, αλλά πάντα με τη σφραγίδα της εγκυρότητας και της πολυφωνίας της ΕΡΤ, το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μάς μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

DSC_2341

Από τις 05.55 έως και τις 10.00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολλάλη μεταφέρουν την «ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ» της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

IMG_5012

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» στις 10.00 η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο Ειδήσεων των 12.00.

Στις 15.00 μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις 16.00 έως και τις 18.00 ακολουθεί η ενημερωτική εκπομπή «ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και την Έλλη Τριανταφύλλου. Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ

Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18.15, μετά το απογευματινό δελτίο Ειδήσεων στις 18.00.

DSC_0092

Ανανεωμένο, πολυθεματικό και όπως πάντα αξιόπιστο, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάθε βράδυ στις 20.55 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, μεταφέρει άμεσα και έγκυρα όλη την επικαιρότητα της ημέρας και δίνει βήμα σε όλες τις φωνές -χωρίς «κραυγές»…

IMG_1591

Τα Σαββατοκύριακα η ενημέρωση συνεχίζει δυναμικά, από τις 07.00 έως τις 10.00 με τον Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου, οι οποίοι παραδίδουν τη σκυτάλη μέχρι τις 12.00 στον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη.

Giamali

Έπειτα από χρόνια επιστρέφει στην ΕΡΤ2 το βραδινό δελτίο Ειδήσεων στις 23.00 με τον Γιάννη Δάρρα. Όλες οι ειδήσεις της ημέρας που πέρασε, οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής και το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας που έρχεται, στο τελευταίο ωριαίο δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ.

Darras 201611 (1)

Δείτε το νέο σποτ για την ενημέρωση στην ΕΡΤ  εδώ.