Αγαπημένες ξένες σειρές στην ΕΡΤ1

Αγαπημένες ξένες σειρές στην ΕΡΤ1

Αγαπημένες ξένες σειρές στην ΕΡΤ1

Με τις καλύτερες βραβευμένες σειρές κλείνουν και φέτος ραντεβού οι τηλεθεατές στη συχνότητα της ΕΡΤ1.

"Seis hermanas"

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και κάθε μέρα στις 18:50 επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων η αγαπημένη σειρά «Οι έξι αδελφές». H ισπανικής παραγωγής σειρά διαδραματίζεται στη Μαδρίτη 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

"Seis hermanas"

Επίσης, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 22:15 κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η ιστορική δραματική σειρά «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015.

Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρειο Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης της Ινδίας μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας.

Indian Summers Ep 1

Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες, καθώς και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

«Indian Summers», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:15, στην ΕΡΤ1.

Indian Summers Ep 1