ΕΡΤ1 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΑΣ ΞΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «Indian Summers» 16.10.2017

ΕΡΤ1 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΑΣ ΞΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «Indian Summers» 16.10.2017

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΑΣ ΞΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «INDIAN SUMMERS»

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, στις 22:15

Indian Summers Ep 3

Την εξαιρετική ιστορική δραματική σειρά εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 22:15, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1.

Στη σειρά, που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην ΕΡΤ1, πρωταγωνιστούν οι Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Indian Summers Ep 5

Γενική υπόθεση: 1932. Βρισκόμαστε στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης της Ινδίας μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «Μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες, καθώς και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο.

Όμως η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Indian Summers Ep 1

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, στις 22:15

Επεισόδιο 1ο. Mάρτιος 1932 και ο Ραλφ Ουίλαν μαζί με τους υπόλοιπους αξιωματούχους ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Σίμλα για τη θερινή σεζόν. Η αδελφή του Άλις επιστρέφει στην Ινδία μετά το θάνατο του άντρα της. Το τρένο για τη Σίμλα καθυστερεί, όταν ένα αγόρι βρίσκεται στις γραμμές του τρένου, ενώ ταυτόχρονα ένας μυστηριώδης δολοφόνος φτάνει στη Σίμλα, εγκαινιάζοντας τη σεζόν με αίμα.

Indian Summers Ep 1

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, στις 22:15

Επεισόδιο 2ο. Πυροβολισμοί στη Σίμλα και γίνεται λόγος για τρομοκρατική επίθεση. Η εμφάνιση ενός δημοσιογράφου περιπλέκει τα πράγματα για τον Ραλφ που προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση και να μάθει τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονική απόπειρα.

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Ραλφ και στην Άλις κλιμακώνονται, ενώ ο Γιουτζίν και η Σίνθια συνωμοτούν να φέρουν κοντά τη Μαντλέν με τον Ραλφ.

Indian Summers Ep 1

Επεισόδιο 3ο. Στη Σίμλα γίνεται πανηγύρι -μόνο τότε επιτρέπεται η είσοδος των Ινδών στη Βρετανική Λέσχη, όμως ο Ραλφ και η Σίνθια είναι ανήσυχοι για την ανάκριση που περιμένουν να γίνει. Ο Ραλφ καταφέρνει να πάρει με το μέρος του τον Άφριν, αλλά οι προσπάθειες της Σίνθια να πιέσει την Άλις προκαλούν κι άλλες εντάσεις μεταξύ της Άλις και του Ραλφ.

Η Σούνι συλλαμβάνεται σε μια διαδήλωση για την ανεξαρτησία και βρίσκεται άσχημα μπλεγμένη. Η Σάρα αποφασίζει να αναλάβει τον έλεγχο του γάμου της και έρχεται αντιμέτωπη με τη Λένα στο πανηγύρι.

Indian Summers Ep 5

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.