ΕΡΤ1- Ενημερωτική εκπομπή «Πάμε αλλιώς» 30 & 31.12.2017

ΕΡΤ1- Ενημερωτική εκπομπή «Πάμε αλλιώς» 30 & 31.12.2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 10:00

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Λίγο πριν «αποχαιρετήσουμε» το 2017, καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» που μεταδίδεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, είναι οι δημοσιογράφοι Άρης Ραβανός και Τάσος Παππάς, οι οποίοι συνομιλούν με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη για τα πολιτικά γεγονότα που απασχόλησαν τη χρονιά που φεύγει.

Ακόμη, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι πρόσωπα από το χώρο του πολιτισμού, όπως ο Γιάννης Μπέζος, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Φωτεινή Ντεμίρη, οι οποίοι συζητούν για τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν, καθώς και για πολλά άλλα θέματα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, στις 10:00

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, την έναρξη της εκπομπής «Πάμε Αλλιώς» κάνουν οι τενόροι Duo Fina (Γιάννης και Τάκης Φίνας) και «αιφνιδιάζουν» ευχάριστα τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, δίνοντας μια εορταστική νότα λίγο πριν «φύγει» το 2017.

Στη συνέχεια, μετά την πολιτική ανασκόπηση του 2017, η εκπομπή περνάει στην «ψηφιακή» ανασκόπηση με όλα όσα απασχόλησαν περισσότερο τους χρήστες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τη χρονιά που πέρασε.

Ακόμη, με αφορμή τη μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα!…», καλεσμένοι στην εκπομπή είναι η Κατερίνα Ζαμπέτα, κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα, και ο σκηνοθέτης της παράστασης Πέτρος Ζούλιας, οι οποίοι μιλούν για τη ζωή και το έργο του μεγάλου λαϊκού δημιουργού.

Τέλος, δύο αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες, οι τραγουδιστές Θοδωρής Κοτονιάς και Σαββέρια Μαργιολά, μας «ταξιδεύουν» μουσικά σε ένα ιδιαίτερα μελωδικό ταξίδι.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1.

Παρουσίαση: Τάκης Σαράντης, Αναστασία Γιάμαλη.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.