ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Βραζιλίας 12.11.2017

ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Βραζιλίας 12.11.2017

Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD

Γκραν Πρι Βραζιλίας 2017

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στις 18:00

Mercedes driver Lewis Hamilton, of Britain, steers his car during the Brazilian Formula One Grand Prix at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Andre Penner)
(AP Photo/Andre Penner)

H Formula 1 ταξιδεύει στη Βραζιλία για τον 19ο και προτελευταίο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017.

Μπορεί η μάχη του τίτλου να κρίθηκε στο προηγούμενο Γκραν Πρι στο Μεξικό, με τον Λιούις Χάμιλτον να στέφεται για τέταρτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στην καριέρα του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σεζόν.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε δεσμευτεί πριν από το Μεξικό ότι ακόμη κι αν έχανε τον τίτλο τρεις γύρους πριν από το τέλος –όπως και έγινε– θα συνέχιζε να δίνει τα πάντα μέχρι την τελευταία στροφή του τελευταίου αγώνα για να κερδίσει.

Από την άλλη, με δύο νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει ότι αποτελεί έναν μόνιμο υποψήφιο για τη νίκη με την ανανεωμένη Red Bull.

Mercedes εναντίον Ferrari εναντίον Red Bull. Τα συστατικά για έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα έχουν τεθεί.

Το Γκραν Πρι της Βραζιλίας θα μεταδοθεί απευθείας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 17:00), θα προηγηθούν σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου.

Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr», καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Williams driver Felipe Massa, of Brazil, walks along the track with a Brazilian flag after crashing during the Brazilian Formula One Grand Prix at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Sunday, Nov. 13, 2016. Massa announces he will retire from Formula One after this season. (AP Photo/Leo Correa)
(AP Photo/Leo Correa)