ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄ Κύκλος 25.11.2017

ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Β΄ Κύκλος 25.11.2017

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα»

(Seaside Hotel / Badehotellet)

sc 1739

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση- το πέμπτο και το έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Στο  επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές τριών νέων ανθρώπων. Οι μοίρες τους και οι ιστορίες τους είναι αλληλένδετες καθώς προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από τα σχέδια που έχουν κάνει άλλοι για λογαριασμό τους, να ανελιχθούν κοινωνικά, να βρουν τον  δρόμο τους στη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με δάκρυα και γέλια διανύουν ένα μαγευτικό ταξίδι καθώς το κλίμα της εποχής αλλάζει και  την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής διαδέχεται η τεράστια οικονομική κρίση.

H Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με τον άντρα της Στιγκ Θόρσμπε έγραψαν τη σειρά που έγινε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

sc 1515

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στις 22:00

sc 1409

Επεισόδιο 5ο. Η  κα Άντερσεν έλαβε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να διευθύνει το ξενοδοχείο και ότι μπορεί να κρατήσει τα κορίτσια που την βοηθούν, παρόλο που το ξενοδοχείο άλλαξε ιδιοκτήτες. Αποδεικνύεται όμως ότι οι νέοι ιδιοκτήτες δεν είναι τόσο ειλικρινείς όσο φαίνονται. Η κα Φιέλντσο παίρνει ένα γράμμα από τον γιο της και παθαίνει σοκ, πράγμα που κάνει την αδελφή της να καταφύγει σε πρωτότυπο τρόπο για να μάθει τι συνέβη. Ο Μάντσεν είχε μεγάλη επιτυχία στο αμερικάνικο χρηματιστήριο και τώρα έχει παθιαστεί με το παιχνίδι της πρόβλεψης της τιμής των μετοχών…

sc 1516

Επεισόδιο 6ο. Το καλοκαίρι τελειώνει αργά και πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας για το προσωπικό και τους παραθεριστές στο ξενοδοχείο. Ο Μόρτεν δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να κρύψει από την Φίε τον τρόπο που κερδίζει τα λεφτά του. Η κα Έρλαντ πρέπει να αποφασίσει αν θα ομολογήσει ή όχι στον άντρα της ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Η Αμάντα με τον Μαξ επίσης σχεδιάζουν πως θα συναντιούνται μετά τις διακοπές μέχρι που έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Μόνο η κα Φιέλντσο είναι ξεκάθαρη σε αυτό που πιστεύει.

sc 1516