ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «The Affair» 27 & 28.11.2017

ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «The Affair» 27 & 28.11.2017

  ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «THE AFFAIR»

Maura Tierney as Helen, Dominic West as Noah, Ruth Wilson as Alison and Joshua Jackson as Cole in The Affair (Season 2). - Photo: Steven Lippman/SHOWTIME

Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 23:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το δέκατο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της ερωτικής σειράς μυστηρίου «The Affair», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2016.

Δημιουργοί της σειράς είναι η Χαγκάι Λέβι (In Treatment, In Therapy, The Accused) και η  Σάρα Τριμ.

Πρωταγωνιστές: Ντόμινικ Γουέστ (The Wire, 300, The Hour, Chicago),  Ρουθ Ουίλσον (Luther, Locke, The Lone Ranger), Μάουρα Τίρνεϊ (ER, The Good Wife, Ruth & Erica), Τζόσουα Τζάκσον (Fringe, Dawson’s Creek, The Skulls), Τζούλια Γκολντάνι Τέλες (Slender Man, Bunheads).

Episode 103

Στην πολυβραβευμένη σειρά θα δούμε το συναισθηματικό αντίκτυπο μιας εξωσυζυγικής σχέσης ανάμεσα σε έναν καθηγητή, παντρεμένο με τέσσερα παιδιά και μία σερβιτόρα που παλεύει να σταθεί στο γάμο και στη ζωή της μετά τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού της. Πώς βιώνουν τη σχέση τους οι δύο ήρωες και πώς  ερμηνεύουν ο καθένας τους με την δική του ματιά τα πράγματα.

Στην πορεία η πλοκή στρέφεται και στους συζύγους τους, στον τρόπο που ζουν και αυτοί από την πλευρά τους την απιστία των συντρόφων τους, ενώ ο θάνατος του αδελφού του ήρωα και η αστυνομική έρευνα για αυτόν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

The Affair

Η σειρά έχει μεταδοθεί από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έχει αποσπάσει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, μεταξύ αυτών:

Βραβεία:

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης δραματικής σειράς 2015.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά 2015 (Ρουθ Γουίλσον).

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου σε σειρά, μίνι σειρά ή τηλεταινία 2016 (Μάουρα Τίρνεϊ).

Βραβείο Satellite Καλύτερου Α’ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά, 2015-2016 (Ντόμινικ Γουέστ).

Υποψηφιότητα για:

Χρυσή Σφαίρα Α΄ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρα, 2015 (Ντόμινικ Γουέστ).

Βραβείο Έμμυ Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης Καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά, 2016 (Μάουρα Τίρνεϊ).

Βραβείο Satellite Καλύτερης δραματικής σειράς, 2015-2016.

Βραβείο Satellite Καλύτερου Α’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά, 2015- 2016 (Ρουθ Γουίλσον).

Βραβείο Satellite Καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου σε σειρά, μίνι σειρά ή τηλεταινία 2016, (Μάουρα Τίρνεϊ).

in The Affair (season 2, episode -). - Photo: Mark Schafer/SHOWTIME - Photo ID: TheAffair_2--_

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στις 23:00

(Α΄ Κύκλος). Επεισόδιο 10ο. Η εξαφάνιση της Ουίτνι οδηγεί την Έλεν να ψάξει τη σχέση του Νόα με την Άλισον και την οικογένειά της. Ο Κόουλ ψάχνει και αυτός απαντήσεις στο ράντσο των Λόκχαρτ. Στο μεταξύ ο ντετέκτιβ Τζέφρις σημειώνει σημαντική πρόοδο στην υπόθεσή του.

Episode 104

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στις 23:00

(Β΄ Κύκλος). Επεισόδιο 1ο. Ο Νόα και η Έλεν αποφασίζουν και προσπαθούν να χωρίσουν φιλικά, αλλά εμφανίζονται περιπλοκές που δημιουργούν αναπόφευκτες συγκρούσεις. Επιπλέον, απρόσμενες εξελίξεις στην ζωή της Έλεν της προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα, που την ξαφνιάζουν.

Ruth Wilson as Alison, Joshua Jackson as Cole, Maura Tierney as Helen and Dominic West as Noah Solloway in The Affair (season 3). - Photo: Steven Lippman/SHOWTIME