ΕΡΤ – Το Ραδιόφωνο αντιστέκεται στο AIDS 01.12.2017

ΕΡΤ – Το Ραδιόφωνο αντιστέκεται στο AIDS 01.12.2017

Το Ραδιόφωνο αντιστέκεται στο AIDS

Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS

 Το Kosmos 93,6 και 107,0 στο σταθμό μετρό «Μοναστηράκι»

AIDS1

Το Kosmos 93,6 και 107,0 προσφέρει το μικρόφωνό του στον αγώνα κατά του AIDS, παρουσιάζει το «Simio Plus» σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και γεμίζει με μουσικές το χώρο του μετρό στο Μοναστηράκι.

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, το Kosmos βγαίνει από το στούντιο και για 8 ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, εκπέμπει το πρόγραμμά του από το χώρο του μετρό στο σταθμό «Μοναστηράκι». Αφορμή η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS και η αιτία σοβαρή: H λειτουργία του κέντρου ανώνυμου και δωρεάν έλεγχου για HIV «Simio Plus» στην Πολυκλινική Αθηνών.

Ταυτόχρονα με την ενημέρωση για την πρωτοβουλία «Simio Plus», η οποία υλοποιείται από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί του Kosmos δίνουν το λόγο σε οροθετικούς και σε φορείς που δίνουν τον καθημερινό αγώνα της ενημέρωσης, της πρόληψης, της φροντίδας και της υποστήριξης των ασθενών και των ανθρώπων τους, αλλά και τον εξίσου δύσκολο αγώνα κατά του κοινωνικού στιγματισμού των φορέων του ιού HIV: ΚΕΕΛΠΝΟ, Praxis, Θετική Φωνή, Κέντρο Ζωής.

Στις 14:00, στο χώρο του σταθμού μετρό «Μοναστηράκι» ένα ξεχωριστό τρίο από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ θα δώσει ανοιχτή συναυλία με ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα.

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 το Ραδιόφωνο αντιστέκεται στο AIDS!