ΕΡΤ2 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «Το Μαγικό Σπίτι» 08.12.2017

ΕΡΤ2 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «Το Μαγικό Σπίτι» 08.12.2017

 ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 

«Το Μαγικό Σπίτι»

(The House of Magic)

 Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στις 21:00

The House of Magic (8)

Περιπέτεια κινούμενων σχεδίων συμπαραγωγής Βελγίου-Αγγλίας-Γαλλίας 2013.

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Ζερεμί Ντεγκρουσόν.

Σενάριο: Μπεν Στάσεν, Τζέιμς Φλιν, Ντομινίκ Παρί.

Μουσική: Ραμίν Ντζαγουάντι.

Διάρκεια: 78΄

The House of Magic (9)

Υπόθεση: Ο Θάντερ, ένας καλομαθημένος σπιτόγατος, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, πεταμένος από τα αφεντικά του, μέρος όπου δεν έχει συνηθίσει και έχοντας να αντιμετωπίσει κινδύνους που μέχρι πρότινος αγνοούσε. Για καλή του τύχη, το διάβα του θα τον οδηγήσει στην έπαυλη του Λορέντζο, ενός ηλικιωμένου πρώην φημισμένου ταχυδακτυλουργού-εφευρέτη, ο οποίος πλέον δίνει τις παραστάσεις του στα νοσοκομεία, διασκεδάζοντας τα πονεμένα παιδάκια. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό, ενώ χορεύουν και τραγουδούν!

The House of Magic (10)

Ο Θάντερ όμως, δεν θα γίνει δεκτός με θετικά συναισθήματα από τον ευτραφή λαγό Τζακ και το καχύποπτο ποντίκι Μάγκι, οι οποίοι εκτιμώντας πως ο γατούλης θα πάρει τη θέση τους στα απίθανα κόλπα του παππού, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον διώξουν από το αρχοντικό…

The House of Magic (2)

Το αρχοντικό του Μάγου Λορέντζο όμως, έχει βάλει στο μάτι ο ανιψιός του, ο κακεντρεχής Ντάνι, ο οποίος επιθυμεί να στείλει το θείο του στο γηροκομείο, προκειμένου να το πουλήσει σε εύπορους αγοραστές.

Μπροστά στον κίνδυνο της έξωσης, ζωάκια, ρομποτάκια και μαγικά ολοζώντανα παιχνιδάκια, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και γεμάτα θάρρος και πίστη, θα παλέψουν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί.

The House of Magic (11)