ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD – Champions League: «Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ» 06.12.2017

ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD – Champions League: «Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ» 06.12.2017

CHAMPIONS LEAGUE

«Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ»

στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στις 21:45

Champions-League

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται στην ΕΡΤ, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 με την Τότεναμ  να αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ. Ο πρωταθλητής Κύπρου χρειάζεται μία ισοπαλία για να αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της τρίτης θέσης του ομίλου του, αντί της Ντόρτμουντ.

Ειδικότερα, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME» και ώρα 21:10, με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των αντίπαλων ομάδων, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr,  τον αγώνα «Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ», που θα διεξαχθεί στο μεγαλοπρεπές «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Τον αγώνα περιγράφει ο Ιωσήφ Νικολάου.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με πλούσιο ρεπορτάζ και τον απόηχο του μεγάλου αγώνα. Η ποδοσφαιρική πανδαισία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με όλες τις φάσεις των υπόλοιπων αγώνων της βραδιάς, καθώς και με εκτενή στιγμιότυπα από την αναμέτρηση «Λίβερπουλ – Σπαρτάκ Μόσχας», σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

Η ΕΡΤ, πάντα κοντά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και φυσικά στο Champions League, που και φέτος παίζει μπάλα στη δημόσια τηλεόραση!