ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Γ΄ Κύκλος 16.12.2017

ΕΡΤ1 – «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» – Γ΄ Κύκλος 16.12.2017

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ –  Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ 
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα»

(Seaside Hotel / Badehotellet)

sc 1620

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση- το τέταρτο και το πέμπτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Στο  επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές τριών νέων ανθρώπων. Οι μοίρες τους και οι ιστορίες τους είναι αλληλένδετες καθώς προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από τα σχέδια που έχουν κάνει άλλοι για λογαριασμό τους, να ανελιχθούν κοινωνικά, να βρουν τον  δρόμο τους στη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με δάκρυα και γέλια διανύουν ένα μαγευτικό ταξίδι καθώς το κλίμα της εποχής αλλάζει και  την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής διαδέχεται η τεράστια οικονομική κρίση.

sc 1516

H Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με τον άντρα της Στιγκ Θόρσμπε έγραψαν τη σειρά που έγινε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:00

Επεισόδιο 4ο. Η Αμάντα και ο Κόμης Ντίτμαρ έχουν συμφωνήσει πώς θα φτιάξουν το προσύμφωνο του γάμου τους, αλλά ούτε η μητέρα του Ντίτμαρ, ούτε και ο Μαξ συμφωνούν με τα σχέδιά τους. Όταν η κα Βέτερστρομ υποψιάζεται ότι η κα Φιέλντσο μπορεί να είναι άρρωστη, φτάνει στο ξενοδοχείο από την Κοπεγχάγη και οι δύο αδελφές τα συζητούν όλα, πίνοντας ένα μπουκάλι λικέρ! Ο Βάιζε πηγαίνει στην Κοπεγχάγη σε μια συνάντηση στο θέατρο, όπου τον κάλεσαν ξαφνικά γιατί έλαβαν μια ανώνυμη επιστολή που απειλεί την καριέρα του.

sc 1503

Επεισόδιο 5ο. Ο Μαξ και ο Φρι υποφέρουν και οι δύο από ερωτική απογοήτευση. Ο Μαξ γιατί η Αμάντα τον έβαλε στον πάγο, αφού τα έκανε άνω-κάτω μπροστά στη μητέρα του Κόμη Ντίτμαρ. Ο Φρι αγωνιά γιατί το αντικείμενο του πόθου του, η νεαρή Μις Κίτι, γύρισε πίσω στην Κοπεγχάγη μαζί με τον Βάιζε. Έπειτα όμως και οι δύο άντρες λαμβάνουν από μία επιστολή, που ανανεώνει τις ελπίδες τους. Μετά τη μετακόμιση στο καινούργιο του σπίτι, ο πατέρας της Φίε είναι απελπισμένος από το θλιβερό του πεπρωμένο, αλλά η κα Άντερσεν κάνει το θαύμα της.

sc 1708