«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 06 & 07.01.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 06 & 07.01.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Καλεσμένοι επίσης στην εκπομπή, οι ηθοποιοί Δήμητρα Χατούπη και Άκις Βλουτής, οι οποίοι μιλούν για τη θεατρική παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», στην οποία πρωταγωνιστούν, ενώ αμέσως μετά καλεσμένη στο στούντιο είναι η ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη.

Ακόμη, μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε -σε απευθείας σύνδεση- εικόνες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου με λαμπρότητα θα πραγματοποιηθεί ο φετινός εορτασμός των Θεοφανίων και ο Αγιασμός των υδάτων.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» είναι ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μηλιώκας, οι οποίοι συνομιλούν με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη και τραγουδούν για τους τηλεθεατές αγαπημένες επιτυχίες τους.

Επίσης, με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τα 60 χρόνια που Έλληνες ανθρακωρύχοι βρίσκονται και εργάζονται στο Βέλγιο, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στις Βρυξέλλες και κατέγραψε την ιστορία των περίπου 7.000 Ελλήνων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο τότε κάλεσμα της βελγικής κυβέρνησης.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)