ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος 11.01.2018

ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος 11.01.2018

Τροποποίηση προγράμματος ΕΡΤ1

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 απόψε – ΠΕΜΠΤΗ 11  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018  διαμορφώνεται ως εξής:

………………………………………………………………………………………………………………..

23.00 FOCUS με τον Πάνο Χαρίτο  W

00.30 ΣΠΟΡ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Ε)  GR

«Τάκης Λουκανίδης»

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου παρουσιάζει στην εκπομπή «Σπορ Ιστορίες» αφιερώματα σε σπουδαίους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στους αγωνιστικούς χώρους.

Η αποψινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στον Τάκη Λουκανίδη. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μιλά από το χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού της Δράμας για τη σπουδαία καριέρα που πραγματοποίησε με τις φανέλες της Δόξας Δράμας, του ΠΑΟ και του Άρη. Αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, λόγω φτώχειας της οικογένειάς του στη Δράμα, στο ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα με τη σπουδαία ομάδα της Δόξας Δράμας των αρχών της δεκαετίας του 1960 και στην επεισοδιακή μεταγραφή του στον ΠΑΟ μέσω Κύπρου. Έπειτα σχολιάζει την καθιέρωσή του στον ΠΑΟ και τη φυγή του από την ομάδα το 1968, λόγω της επιχειρούμενης ανανέωσης από τη διοίκηση του ΠΑΟ, όπως και το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ομάδα του Άρη με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1970.

Προπονητές, δημοσιογράφοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι μιλούν για την εξαίρετη ποδοσφαιρική τεχνική του Τάκη Λουκανίδη και τον χαρακτηρίζουν ως τον πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών καθότι είχε τη δυνατότητα να παίζει και στις 11 θέσεις του γηπέδου.

Στην εκπομπή προβάλλονται φωτογραφίες από την ποδοσφαιρική ζωή του Τάκη Λουκανίδη και πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων της εποχής, στα οποία πρωταγωνιστεί. Επίσης, μεταδίδονται κάρτες με στατιστικά στοιχεία και αριθμούς από την ποδοσφαιρική διαδρομή του στους συλλόγους και στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, καθώς και στιγμιότυπα αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος στα οποία αγωνίζεται ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Η εκπομπή προβάλλεται στη μνήμη του Τάκη Λουκανίδη

01.30 ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

………………………………………………………………………………………………………………..

Δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΕΞΑΝΤΑΣ» (Ε)