ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 10, 11, 15 & 22.02.2018

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 10, 11, 15 & 22.02.2018

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

Σας ενημερώνουμε ότι, το Σάββατο 10/2/2018, στις 15:00-15:20, στο πλαίσιο των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση Καλλιτεχνικό Πατινάζ: Ομαδικό Ανδρών, αντί των highlights της τελετής έναρξης.

img_mascot01_02

Επίσης, την Κυριακή 11/2/2018, από τις 21:00 και μέχρι τις 22:00, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει σε επανάληψη την Τελετή Έναρξης των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. 

Στις 22:00, θα μεταδοθεί το ΜΙΚΡΟΦΙΛΜ «Ίκαρος»W Α΄ ΤΗΛΕΟΠΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Icarus Ταινία μικρού μήκους, παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιώργος Φουρτούνης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Καρβέλας.

Μοντάζ: Αρασέλη Λαιμού.

Ήχος: Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Σχεδιασμός ήχου: Clemens Endreß.

Σκηνικά: Σταύρος Λιόκαλος.

Κοστούμια: Λουκία Χουλιάρα.

Μακιγιάζ: Ιωάννα Λυγίζου.

Παραγωγή: Γιώργος Φουρτούνης, Γρηγόρης Ρέντης | BYRD, Γιώργος Καρναβάς | Heretic Συμπαραγωγή: Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε., Αργύρης Πανταζάρας, Άννα Μάσχα, Σοφία Κόκκαλη, Βασίλης Βασιλάκης, Παναγιώτης Ευκαρπίδης, Γιώργος Καρβέλας, Σταύρος Λιόκαλος, Λουκία Χουλιάρα, Ιωάννα Λυγίζου, Αρασέλη Λαιμού, Άλκη Πολίτη, Έλενα Δημητρακοπούλου, Ευθύμης Μιχελουδάκης, Καλλιόπη Πέρδικα, Αλέξανδρος Άσπλιντ, Σταμάτης Κούρος, Κωνσταντίνος Χαρατζόγλου, Λήδα Μπουζούκου, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Χρήστος Καρτέρης, Στέλιος Μουράτογλου με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Άννα Μάσχα, Σοφία Κόκκαλη, Βασίλης Βασιλάκης, Παναγιώτης Ευκαρπίδης.

Διάρκεια: 37΄

Icarus (2)

Υπόθεση: Ο Μιχάλης έχει ένα σχέδιο και περιμένει. Ο πατέρας φεύγει. Τώρα είναι μόνος με ένα μαχαίρι, τη μητέρα του, την αδερφή του και τον αδερφό του.

Icarus (1)

Βραβεία: O «Ίκαρος» προβλήθηκε στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας στο Διαγωνιστικό Ελληνικών ταινιών μικρού μήκους και απέσπασε το Βραβείο σκηνοθεσίας.

Στις 22:30, θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ: Η ΕΡΤ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ»•   

Στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η εκποµπή θα παρουσιάζει τα όσα πρόκειται να παρακολουθούν οι επισκέπτες του Μεγάρου κάθε εβδοµάδα στις πολλές και ποικίλες αίθουσές του.

Christos Papageorgiou (2)

Ο συνθέτης, πιανίστας, εκπαιδευτικός και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Χρίστος Παπαγεωργίου, γνωστός από τις προηγούµενες ανάλογες εκποµπές του µε τίτλο «Αναζητώντας την κυρία µε τη στρυχνίνη» της ΕΤ2 και του Τρίτου Προγράµµατος, µας ξεναγεί µε το φακό της ΕΡΤ τόσο στους χώρους όσο και στην ουσία της κάθε παράστασης, έκθεσης, οµιλίας ή συναυλίας, ερµηνεύοντας και αναλύοντας τα έργα στο πιάνο, παρακολουθώντας τις πρόβες, συνοµιλώντας ή και συµπράττοντας, µε τους εκάστοτε συνετελεστές.

Το ΟΜΜΑ -που εκτός από τα αρχικά του Οµίλου Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σηµαίνει ως γνωστόν και «µάτι»- νοηµατοδοτεί την εκποµπή, φιλοδοξώντας να προτείνει μια νέα µατιά στον τρόπο που παρουσιάζονται τα καλλιτεχνικά γεγονότα και να ανοίξει τις πόρτες του Μεγάρου σε ακόµη ευρύτερο κοινό.

Ενηµερώνοντας τους τηλεθεατές γρήγορα, εµπεριστατωµένα και θελκτικά, η νέα εκποµπή θα εστιάζει στην ευχάριστη προγέγγιση και κατανόησή τους προς τα διάφορα πρόσωπα, αίθουσες, είδη Τέχνης και έργα που θα παρουσιάζονται στο Μέγαρο.

Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Στράγκας.

Σκηνοθεσία: Φλώρα Πρησιμιντζή.

Παρουσίαση-κείµενα-αρχισυνταξία: Χρίστος Παπαγεωργίου.

………………………………………………………………………………………………………………..

ΣΗΜ: Η ξένη σειρά «LA SENORA» – Επεισόδιο 13ο, δεν θα μεταδοθεί. 

Το επεισόδιο θα μεταφερθεί την επόμενη Κυριακή 18/2/2018, στις 21:00.

………………………………………………………………………………………………………………..

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η εκπομπή «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ», λόγω της μετάδοσης των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, μεταφέρεται ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 15/2/2018, στις 20:00 – Επεισόδιο 10ο  

ΠΕΜΠΤΗ 22/2/2018, στις 20:00 – Επεισόδιο 11ο

………………………………………………………………………………………………………………..

Η επανάληψη της εκπομπής «ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ» που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 15/2/2018  και την Πέμπτη 22/2/2018, στις 20:00 δεν θα μεταδοθεί.