«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 17 & 18.02.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 17 & 18.02.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Επίσης, καλεσμένοι στην εκπομπή, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο οποίος παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή και ο σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος μας «συστήνει» τις θεατρικές παραστάσεις που σκηνοθετεί. Μια «σύμπλευση» πολιτικής και Τέχνης στο «Πάμε Αλλιώς».

Ακόμη, στο στούντιο της εκπομπής, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μιλά για τη νέα σατιρική τηλεοπτική πρόταση της ΕΡΤ με τίτλο «Φόρτσα πατρίδα». Μια διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητας, πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πάμε Αλλιώς», ο Τάκης Σαράντης και η Αναστασία Γιάμαλη συζητούν με τους δημοσιογράφους Νίκο Ελευθερόγλου και Πέτρο Κατσάκο για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή, ο πρόεδρος της  Επιτροπής  Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης σε μια συζήτηση περί οικονομίας και χρηματαγοράς.

Ακόμη, στο στούντιο της εκπομπής, οι Λευτέρης Γιοβανίδης και Ελεάνα Καυκαλά, συντελεστές της παράστασης «Σούμαν». Ένα έργο εμπνευσμένο από τη ζωή του μεγάλου Γερμανού συνθέτη Ρόμπερτ Σούμαν.

Τέλος, σε απευθείας σύνδεση με την Κοζάνη, θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Η σκωπτική διάθεση, ο φανός και οι φωτιές, είναι τα βασικά συστατικά της κοζανίτικης Αποκριάς.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)