ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «The Affair» 16 & 23.03.2018

ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «The Affair» 16 & 23.03.2018

  ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «THE AFFAIR»

Gallery

Την Παρασκευή 16 και την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 23:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το όγδοο και το ένατο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της ερωτικής σειράς μυστηρίου «The Affair», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2016.

Δημιουργοί της σειράς είναι η Χαγκάι Λέβι (In Treatment, In Therapy, The Accused) και η  Σάρα Τριμ.

Πρωταγωνιστές: Ντόμινικ Γουέστ (The Wire, 300, The Hour, Chicago),  Ρουθ Ουίλσον (Luther, Locke, The Lone Ranger), Μάουρα Τίρνεϊ (ER, The Good Wife, Ruth & Erica), Τζόσουα Τζάκσον (Fringe, Dawson’s Creek, The Skulls), Τζούλια Γκολντάνι Τέλες (Slender Man, Bunheads).

Στην πολυβραβευμένη σειρά θα δούμε το συναισθηματικό αντίκτυπο μιας εξωσυζυγικής σχέσης ανάμεσα σε έναν καθηγητή, παντρεμένο με τέσσερα παιδιά και μία σερβιτόρα που παλεύει να σταθεί στο γάμο και στη ζωή της μετά τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού της. Πώς βιώνουν τη σχέση τους οι δύο ήρωες και πώς  ερμηνεύουν ο καθένας τους με την δική του ματιά τα πράγματα.

Στην πορεία η πλοκή στρέφεται και στους συζύγους τους, στον τρόπο που ζουν και αυτοί από την πλευρά τους την απιστία των συντρόφων τους, ενώ ο θάνατος του αδελφού του ήρωα και η αστυνομική έρευνα για αυτόν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η σειρά έχει μεταδοθεί από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έχει αποσπάσει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, μεταξύ αυτών:

Maura Tierney as Helen in The Affair (season 2, episode 1). - Photo: Mark Schafer/SHOWTIME - Photo ID: TheAffair_201_1796

Βραβεία:

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης δραματικής σειράς 2015.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά 2015 (Ρουθ Γουίλσον).

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου σε σειρά, μίνι σειρά ή τηλεταινία 2016 (Μάουρα Τίρνεϊ).

Βραβείο Satellite Καλύτερου Α’ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά, 2015-2016 (Ντόμινικ Γουέστ).

Υποψηφιότητα για:

Χρυσή Σφαίρα Α΄ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρα, 2015 (Ντόμινικ Γουέστ).

Βραβείο Έμμυ Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης Καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά, 2016 (Μάουρα Τίρνεϊ).

Βραβείο Satellite Καλύτερης δραματικής σειράς, 2015-2016.

Βραβείο Satellite Καλύτερου Α’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά, 2015- 2016 (Ρουθ Γουίλσον).

Βραβείο Satellite Καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου σε σειρά, μίνι σειρά ή τηλεταινία 2016, (Μάουρα Τίρνεϊ).

ACTOR'S NAME in scene

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, στις 23:00

(Γ ‘ Κύκλος) – Επεισόδιο 8ο. Μία απρόσμενη αφορμή για εορτασμό κάνει την Άλισον να συνειδητοποιήσει κάτι που θα την προσγειώσει απότομα. Λίγο μετά, μια παράξενη προειδοποίηση την κάνει να σκέφτεται το αδιανόητο. Το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται ο Κόουλ με την Άλισον αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια.

The Affair

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στις 23:00

(Γ ‘ Κύκλος) – Επεισόδιο 9ο. Η Έλεν δραπετεύει στο Μοντόκ αλλά αυτή η φυγή το μόνο που κάνει είναι να την πνίξει στην ενοχή και να επισπεύσει την κρίση ταυτότητας. Στο μεταξύ ο κόσμος του Νόα καταρρέει και μένει να επεξεργαστεί κάτι φρικτό.

Episode 202