To 14ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 30.03.2018

To 14ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 30.03.2018

To 14ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου!

To 14ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου, με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και ειδικά αφιερώματα για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα οδοιπορικό στον αποκατεστημένο, από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πανάγιο Τάφο, μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Η καθηγήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, Αντωνία Μοροπούλου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας για την αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» για το σπουδαίο αυτό επιστημονικό επίτευγμα, για τη μοναδική εμπειρία και τα συναισθήματα που έζησαν και θέλουν να μοιραστούν με τον ελληνικό λαό.

Μεγάλη Εβδομάδα, και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ μυούν τους ακροατές στην κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών με ειδικές εκπομπές, συναυλίες θρησκευτικής μουσικής και αφιερώματα διανθισμένα από πλούσιο αρχειακό υλικό.

Άρωμα από το παρελθόν έχει το αφιέρωμα για τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα από την υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ και το διαδίκτυο, ενώ από το Αρχείο της ΕΡΤ, οι επιβλητικές φωνές του Νικηφόρου Βρεττάκου, της Έλλης Λαμπέτη και της Άννας Συνοδινού μεταφέρουν το Θείο Δράμα, από την κορύφωσή του ώς την Ανάσταση.

Ακόμη, οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ γι’ αυτή την εβδομάδα και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV