ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD – Champions League: «Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι» 04.04.2018

ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD – Champions League: «Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι» 04.04.2018

CHAMPIONS LEAGUE

«Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι»

στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Ημερομηνία μετάδοσης: Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, στις 21:45

Champions-League

Τον αγγλικό «εμφύλιο» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση του Champions League, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ, τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 και ώρα 21:45.

Ειδικότερα, η ποδοσφαιρική πανδαισία αρχίζει στις 21:10 με την εκπομπή της ΕΡΤ1, «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME», με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και καλεσμένο τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή -με μεγάλη εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα- Νίκο Νταμπίζα, όπου οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των αντίπαλων ομάδων, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr  τον αγώνα «Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι», που θα διεξαχθεί στο «Άνφιλντ». Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.  

Αμέσως μετά τη λήξη, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με αναλύσεις και τον απόηχο του μεγάλου αγώνα. Η βραδιά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με εκτενή στιγμιότυπα από την αναμέτρηση «Μπαρσελόνα – Ρόμα», σε περιγραφή Ιωσήφ Νικολάου.

Η ΕΡΤ, πάντα κοντά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και φυσικά στο Champions League, που και φέτος παίζει μπάλα στη δημόσια τηλεόραση!