«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» – Πρεμιέρα νέας σειράς στην ΕΡΤ2...

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» – Πρεμιέρα νέας σειράς στην ΕΡΤ2 16.04.2018

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018,
έως και την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στις 23:40

Surviving Escobar Alias JJ (12)

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), είναι ο τίτλος της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς, παραγωγής Κολομβίας 2017, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στις 23:40 και θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Surviving Escobar Alias JJ (6)

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

Surviving Escobar Alias JJ (4)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, στις 23:40

Έναρξη – Επεισόδιο 1ο. Αφού διέπραξε εκατοντάδες δολοφονίες, ο επονομαζόμενος JJ παραδίδεται στις Αρχές και πρέπει να εκτίσει την ποινή του στην «Κεντρική φυλακή», όπου πρέπει να παλέψει και για τη ζωή του, μετά τη δολοφονία του αρχηγού του, Πάμπλο Εσκομπάρ.

Surviving Escobar Alias JJ (10)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 2ο. Η Αλεξάντρα, γυναίκα του JJ, καθώς και η μητέρα της Ρόζα, αντιμετωπίζουν πλέον μεγάλο κίνδυνο, λόγω της σχέσης τους με έναν τέτοιο εγκληματία. Στο μεταξύ, στη φυλακή, ο JJ πρέπει να υποχωρήσει μπροστά στον Άμπελ Μαέτσα.

Surviving Escobar Alias JJ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 3ο. Στη φυλακή, το σχέδιο απόδρασης που ενορχηστρώνει ο Άμπελ Μαέτσα αναχαιτίζεται, χάρη σ’ ένα ανώνυμο γράμμα. Στο μεταξύ, η Αλεξάντρα και η Ρόζα καταφέρνουν να ξεφύγουν από την αστυνομία, αλλά η Ρόζα πέφτει και τραυματίζεται βαριά.

Surviving Escobar Alias JJ (9)

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 4ο. Αφού ματαίωσε την απόδραση του επονομαζόμενου «3H», ο JJ θέλει πλέον να ηγηθεί ενός νέου σχεδίου απόδρασης και να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Άμπελ Μαέτσα. Στο μεταξύ, η Αλεξάντρα έχει γίνει φυγόδικη.

Surviving Escobar Alias JJ (5)