ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «(Μη) αναστρέψιμος πειρασμός» 01.12.2018

ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «(Μη) αναστρέψιμος πειρασμός» 01.12.2018

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

«(Μη) αναστρέψιμος πειρασμός»

(Thanks for Sharing)

 Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, στις 22:00

THANKS FOR SHARING (101)

Ρομαντική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 2012.

Σκηνοθεσία: Στιούαρτ Μπλούμπεργκ.

Σενάριο: Στιούαρτ Μπλούμπεργκ, Ματ Γουίνστον.

Παίζουν: Μαρκ Ράφαλο, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τιμ Ρόμπινς, Τζος Γκαντ, Τζόλι Ρίτσαρντσον, Πάτρικ Φούτζιτ, Αλέσια Μουρ.

Διάρκεια: 108΄

THANKS FOR SHARING (3)

Υπόθεση: Έπειτα από ένα πολύ ταραχώδες παρελθόν, τρεις φίλοι που έχουν εμμονή με τη συχνή εναλλαγή συντρόφων στο σεξ, αποφασίζουν να προσπαθήσουν να μείνουν πιστοί σε μία σχέση, κλείνοντας τα μάτια στους πειρασμούς που περνούν καθημερινά από δίπλα τους.

THANKS FOR SHARING (15)

Ο Άνταμ επιχειρεί να σταθεροποιήσει τη σχέση του με τη Φοίβη, μια άγρια, ανεξάρτητη και όμορφη γυναίκα, η οποία έχει ορκιστεί να μην μπλέξει ξανά με εθισμένο, ύστερα από τον πρόσφατο χωρισμό της από έναν αλκοολικό.

THANKS FOR SHARING (7)

Ο Μάικ, παντρεμένος με τον παιδικό του έρωτα, ενθουσιάζεται στην ιδέα και εθίζεται τόσο στο «πρόγραμμα αποκατάστασης από το σεξ», σχεδόν όσο ήταν πριν εθισμένος σ’ αυτό.

THANKS FOR SHARING (1)

Τέλος, ο Νιλ κοντεύει να καταστρέψει την καριέρα του με τη συνήθεια να τοποθετεί κάμερα στο παπούτσι του τένις, για να τραβά κρυφά βίντεο κάτω από τις φούστες των γυναικών αθλητριών.

Παρ’ όλα αυτά, και οι τρεις προσπαθούν να πείσουν τους φίλους τους, ότι μπορούν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους χωρίς σεξ.

THANKS FOR SHARING (2)

Ο Στιούαρτ Μπλούμπεργκ (υποψήφιος για Όσκαρ Σεναρίου με την ταινία «Τα παιδιά είναι εντάξει»), επιστρέφει με μία ακόμη κομεντί που εξετάζει τα κοινωνικά ζητήματα τα οποία προκύπτουν από τις σεξουαλικές προτιμήσεις και συμπεριφορές των ανθρώπων.

THANKS FOR SHARING (18)

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2012 και κατέκτησε κοινό και κριτικούς με το χιούμορ και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

THANKS FOR SHARING (4) THANKS FOR SHARING (9) THANKS FOR SHARING (10) THANKS FOR SHARING (14) THANKS FOR SHARING (102)