To 17ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 20.04.2018

To 17ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 20.04.2018

To 17ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Απριλίου!

To 17ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Απριλίου, με ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και μ’ ένα πλούσιο αφιέρωμα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το οποίο καλύπτει αποκλειστικά η ΕΡΤ.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες, διαβάζουν για τις θεματικές εκπομπές και τα ειδικά αφιερώματα που εντάσσει η ΕΡΤ1 στο πρόγραμμά της από τις 23 Απριλίου έως και την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου, που διεξάγεται από τις 14 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουλίου 2018.

Ο Βασίλης Βασιλικός μιλάει για την εκπομπή «Άξιον εστί», την οποία παρουσιάζει κάθε Κυριακή, στις 16:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, επιχειρώντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το έντυπο βιβλίο.

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ταυτόχρονης περιβαλλοντικής δράσης Lets do it Greece, που διεξάγεται την Κυριακή 29 Απριλίου, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συντονιστούν με τις εθελοντικές ομάδες και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Ακόμη, οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV