ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 30.04 –...

ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 30.04 – 03.05.2018

 ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018,
έως και την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στις 23:40

Surviving Escobar Alias JJ (3)

Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 30 Απριλίου έως και την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στις 23:40.

Surviving Escobar Alias JJ (5)

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Surviving Escobar Alias JJ (13)

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

Surviving Escobar Alias JJ (15)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 9ο. Ο «Επιβήτορας» έχει στην κατοχή του σημαντικές πληροφορίες, με τις οποίες θα μπορούσε να έχει πολλά οφέλη. Στο μεταξύ, ο Κλέμεντε, ως νέος διοικητής της «Κεντρικής Φυλακής», αναλαμβάνει να προστατέψει τη ζωή του JJ.

Surviving Escobar Alias J.J - Ep. 11 Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 1η Μαΐου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 10ο. Ο «Επιβήτορας» διαδίδει πληροφορίες που ενοχοποιούν υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης της χώρας. Χάρη σ’ αυτές, γίνονται πολλές συλλήψεις, αλλά και η ζωή του JJ αρχίζει να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.

Surviving Escobar Alias J.J (2)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 11ο. Σε αντάλλαγμα που του έσωσε τη ζωή, ο JJ υπόσχεται στον Ιβάν Ουρέγο ότι θα δολοφονήσει τον Τιάγκο Μεντέλ, βασικό μάρτυρα στο θέμα της ναρκοπολιτικής. Στο μεταξύ, ο «Επιβήτορας» ψάχνει συμμάχους για να αρχίσει τη δική του διακίνηση ναρκωτικών.

Surviving Escobar Alias J.J - Ep. 9

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 12ο. Το σχέδιο του JJ είναι να ενοχοποιήσει τον Ιβάν Ουρέγο και το καρτέλ της Βόρειας Κοιλάδας για το θέμα της ναρκοπολιτικής. Για να το καταφέρει, θα χρησιμοποιήσει τον Τιάγκο Μεντέλ.

Surviving Escobar Alias J.J - Ep. 10

Surviving Escobar Alias J.J - Ep. 12