«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 05 & 06.05.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 05 & 06.05.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία ΓιάμαληΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 5 Μαΐου  2018, στις 10:00

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, είναι καλεσμένες  στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1 σε μια συζήτηση εφ’ όλης της επικαιρότητας.

Επίσης, καλεσμένη στην εκπομπή η τραγουδίστρια  Κρινιώ Νικολάου, η οποία  επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις έπειτα από απουσία ετών και μοιράζεται μαζί μας τα νέα της τραγούδια.

Στη συνέχεια, πάμε θέατρο, σε μια ρομαντική κωμικοτραγωδία για έναν παρανοϊκό βασιλιά. Για το «Χειμωνιάτικο παραμύθι» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ μιλούν στην εκπομπή ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης, Θανάσης Σαράντος.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 6 Μαΐου  2018, στις 10:00

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1 σε μια συζήτηση εφ’ όλης της επικαιρότητας.

Επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης μιλά για την παράσταση «Στο Φαλιμέντο του κόσμου», η οποία είναι βασισμένη σε κείμενα, μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)