ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 14-17.05.2018

ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 14-17.05.2018

 ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018,
έως και την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, στις 23:40

Surviving Escobar Alias JJ (3)

Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως και την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στις 23:40.

Surviving Escobar Alias JJ (5)

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Surviving Escobar Alias JJ (13)

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

Surviving Escobar-Alias JJ Ep. 16

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 17ο. Ο Ιβάν Ουρέγο εκμεταλλεύεται το πάρτι γενεθλίων του για να βάλει ναρκωτικά στη φυλακή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να του κοστίσει ακριβά. Στο μεταξύ, όταν ο JJ ανακάλυψε ότι θα προδοθεί από τον «Γκαλένο», έχει ήδη κατηγορηθεί ότι μαρτύρησε το σχέδιο απόδρασης.

Surviving Escobar-Alias JJ (2)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 15 Μαΐου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 18ο. Ο Γκαμπριέλ Μεντόσα δολοφονείται, προφανώς κατόπιν εντολής του JJ, γεγονός που κάνει την Αλεξάντρα να θέλει να πάρει δραστικές αποφάσεις. Στο μεταξύ, ο JJ και ο Ουρέγο συμμαχούν με τις Αρχές για να σώσουν το Χουάν Γκαβιλάν, αδελφό του πρώην Προέδρου.

Surviving Escobar-Alias JJ Ep. 19

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 19ο. Ο JJ και ο Ουρέγο αισθάνονται προδομένοι από την πολιτεία, όσον αφορά στα οφέλη που θα έχουν για τις πληροφορίες που έδωσαν σχετικά με τον επονομαζόμενο «Μπακουέ». Ωστόσο, ο JJ είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τη συνεργασία και να αποκομίσει μεγαλύτερο όφελος.

Surviving Escobar-Alias JJ (1)

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 17  Μαΐου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 20ό. Χάρη στον JJ, οι Αρχές σκοτώνουν τον «Μπακουέ» κι απελευθερώνουν τον Χουάν Γκαβιλάν. Αυτό δίνει στον JJ τη δυνατότητα για μελλοντικές συμμαχίες και νέα οφέλη, βοηθώντας αυτή τη φορά να αποκαλυφθούν οι εγκληματικές ενέργειες του Κρίστο Καρία.

Surviving Escobar-Alias JJ Ep. 21