ΕΡΤ2 – Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Τίτος Πατρίκιος στο «Art Week»...

ΕΡΤ2 – Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Τίτος Πατρίκιος στο «Art Week» 03.06.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στις 18:00
«Αλκίνοος Ιωαννίδης -Τίτος Πατρίκιος»

Ioannidis_Aroni_Apr_2018

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μιλάει για την καλλιτεχνική πορεία του, τη δημιουργική διαδικασία της δουλειάς του, για τη χρησιμότητα των ελαττωμάτων και τη σημασία που δίνει στο να είναι απολύτως αληθινός με το κοινό που τον ακολουθεί.

PATRIKIOS_ARONI

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Τίτος Πατρίκιος μιλάει για την ποίηση και τη ζωή του, τη σημασία επιλογής των λέξεων, τη μοναχικότητα, την ανταλλαγή σκέψεων, καθώς και για τη δύναμη της αγάπης.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Στάθης Ρέππας.

Διεύθυνση φωτογραφίας:  Γιάννης Λαζαρίδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου.