To 23ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 01.06.2018

To 23ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 01.06.2018

 To 23o  τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου

To 23o τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου, με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 2018.

Ειδικότερα, στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τη μεγάλη αυτή γιορτή αλληλεγγύης, την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), την οποία διοργανώνει στην Ελλάδα, για το 2018, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και στηρίζει η ΕΡΤ με όλες τις δομές της. Με συναυλίες, εθελοντικές αιμοδοσίες, εκθέσεις ζωγραφικής και δράσεις που ξεκίνησαν από τον Μάρτιο σε όλη τη χώρα, οι εκδηλώσεις κορυφώνονται από 12-14 Ιουνίου.

Ακόμη, για τα αναλυτικά δελτία καιρού που παρουσιάζει έγκυρα και έγκαιρα στην ΕΡΤ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μιλάει, στη συνέντευξή του στο περιοδικό, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Το μαγικό των ανθρώπων», που αναφέρεται στη μαγική δύναμη της απώλειας, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στις 21:30, η Μαριέττα Γιαννάκου αφηγείται τη ζωή της και κάνει αναδρομή σε γεγονότα που την καθόρισαν.

Παράλληλα, το αφιέρωμα στο Χρονικό των Μουντιάλ, από το 1930 ώς το 2014, οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ, γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV