ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Άρωμα Μουντιάλ θα έχουν τα προγράμματα της ΕΡΤ για 31 ημέρες του καλοκαιριού (14/6-15/7/2018), με μεταδόσεις και ειδικές εκπομπές μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ3, της ΕΡΤHD, της υβριδικής πλατφόρμας και του διαδικτύου. Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναδούν από την ΕΡΤ Hybrid και το ert.gr τους αγώνες που επιθυμούν.

Αναλυτικά

Η ΕΡΤ1 θα είναι το κύριο κανάλι των μεταδόσεων των αγώνων, που συνολικά είναι 64 στη διοργάνωση με πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 με την τελετή έναρξης στις 17:30 και τη μετάδοση του αγώνα «Ρωσία – Σαουδική Αραβία» στις 18:00 από το Στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας.

Στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, από 25 έως 28 Ιουνίου 2018, μπαίνει στο παιχνίδι και η ΕΡΤ2 με τη μετάδοση των αγώνων που διεξάγονται στις 17:00 και στις 21:00, παράλληλα με τους αντίστοιχους της ΕΡΤ1.

Κάθε βράδυ, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3 θα μεταδίδουν σε μαγνητοσκόπηση αγώνες. Επίσης, το επόμενο πρωί στις 11:00, η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση αγώνα που έχει διεξαχθεί την προηγούμενη ημέρα.

Ειδικές εκπομπές

Πλούσιο μενού εκπομπών περιλαμβάνουν τα κανάλια της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Στην πρώτη φάση, στις 17:00 και στις 20:00 η ΕΡΤ1 θα παρουσιάζει την εκπομπή «Μικτή Ζώνη», ως pre game και post game των μεσημεριανών και απογευματινών αγώνων, με παρουσιαστές τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Βασίλη Μπακόπουλο και Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Η κλασική βραδινή εκπομπή του Μουντιάλ με τίτλο «Ώρα Μουντιάλ» θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 23:00 με παρουσιαστές τους Γιώργο Λυκουρόπουλο και Περικλή Μακρή, με ανασκόπηση όλης της ημέρας, ειδικά θέματα, ρεπορτάζ και καλεσμένους.

Επίσης, από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, στην ΕΡΤ3 θα μεταδίδεται καθημερινά, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, η αθλητική εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ πάει Μουντιάλ!», με παρουσιαστές τους Πάνο Μπλέτσο, Γιώργο Τραπεζανίδη και Δημήτρη Δραγώγια.

Στα γήπεδα της Ρωσίας θα βρεθούν για τα σημαντικότερα παιχνίδια της διοργάνωσης έξι απεσταλμένοι της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, οι Ιωσήφ Νικολάου, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Βασίλης Μπακόπουλος, Γιώργος Τραπεζανίδης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Χαϊκάλης, ενώ μόνιμη ανταπόκριση από τη Μόσχα για όλες τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ θα δίνει καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ο Ιωσήφ Νικολάου. Τους αγώνες θα περιγράφουν επίσης, οι Ηλίας Χριστογιαννόπουλος, Περικλής Μακρής, Μίλτος Θεοδοσίου, Γιάννης Σαντοριναίος, Νίκος Οικονομόπουλος και Κώστας Χαλβατσιώτης.

Διαθέσιμες για τους φιλάθλους θα είναι από τις 14 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου 2018 στο ert.gr όλες οι εκπομπές και οι μεταδόσεις αγώνων για τους φίλους του ποδοσφαίρου, που δεν θέλουν να χάσουν ούτε στιγμή από το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Για να δείτε το δελτίο Τύπου, καθώς και  το πρόγραμμα μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ 2018 πατήστε εδώ.