ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 18,19,...

ΕΡΤ2 – ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 18,19, 20 & 21.06.2018

 ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 18 Ιουνίου,
Τρίτη 19, Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2018, στις 23:40

ESCOBAR (4)

Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, την Τρίτη 19 Ιουνίου  την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στις 23:40.

ESCOBAR (3)

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

ESCOBAR (6)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 35ο. Χάρη στην κατάθεση του «Ραμμένου», οι Αρχές βρίσκουν τις κρυψώνες του JJ και συλλαμβάνουν τον «Κάσπα». Στο μεταξύ, οι αντάρτες απάγουν διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ξένους πολίτες, έναν καλλιτέχνη και τον γερουσιαστή Τομάς Νούνιες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 36ο. Για άλλη μία φορά, ο JJ απαλλάσσεται από τις κατηγορίες εναντίον του. Ο «Ραμμένος» είναι εκείνος που πληρώνει αυτή τη φορά για τα εγκλήματα του πρώην αφεντικού του. Η Άνα Μαρία ζητά από τον JJ να τη βοηθήσει να βρει τα άτομα που κατέστρεψαν τη ζωή της Τζανέθ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 37ο. Ο «Κάσπα» δολοφονείται με εντολή του JJ. Ο δημοσιογράφος Χαβιέ Γκαρσές δολοφονείται με εντολή του Άμπελ Μαέτσα και τώρα η Άννα Μαρία είναι αντιμέτωπη με την ίδια τύχη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 38ο. Ο JJ αναλαμβάνει να προστατέψει την Άννα Μαρία από τον Άμπελ Μαέτσα, ο οποίος σκοπεύει να τη δολοφονήσει. Όμως, όλα αυτά είναι μια στρατηγική του JJ για να συνάψει σχέση με τη δημοσιογράφο και να επωφεληθεί απ’ αυτό.