To 31ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 27.07.2018

To 31ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 27.07.2018

To 31ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου

Mε αφιέρωμα στους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να ακολουθούμε στη θάλασσα, και με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και άλλα, κυκλοφορεί τo 31ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τα μέτρα ασφαλείας, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις του εθελοντικού οργανισμού Safe Water Sports, με σκοπό την πρόληψη των ατυχημάτων στη θάλασσα και στα σπορ, ώστε να χαρούμε με ασφάλεια το κολύμπι και τις δραστηριότητες στο νερό, το καλοκαίρι.

Οι δημοφιλείς ξένες σειρές, που κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό στην πρώτη τους μετάδοση, συνεχίζονται σε επανάληψη, το καλοκαίρι, στην ΕΡΤ. The Wire, Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό, Ντετέκτιβ Μέρντοχ, Οι έξι αδελφές προστίθενται στις σειρές που θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, μέσα από τα κανάλια της ΕΡΤ.

Οι λάτρεις της κλασικής μουσικής έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Φεστιβάλ Μπαϊρόιτ, την κορυφαία διοργάνωση που παρουσιάζει αποκλειστικά όπερες του Ρίχαρντ Βάγκνερ, και την οποία μεταδίδει -μέσω της EBU– το Τρίτο Πρόγραμμα.

Επίσης, ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, τις καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ, γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς και πολλά άλλα θέματα θα βρείτε στη «Ραδιοτηλεόραση» που κυκλοφορεί.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Καλές διακοπές!

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!