To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 24.08.2018

To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 24.08.2018

To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Αυγούστου

Ανανεωμένη, μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που επιστρέφει στην ΕΡΤ, και με όλο το πρόγραμμα των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης, η «Ραδιοτηλεόραση» βρίσκεται ξανά κοντά σας την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018.

Στο 32ο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τους 105 αγώνες των 7 ομάδων του Ελληνικού Πρωταθλήματος της Super League, που θα μεταδίδονται απευθείας από όλα τα Μέσα της ΕΡΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να απολαύσουν πλούσιο θέαμα, με ελεύθερη πρόσβαση.

Όλο το πρόγραμμα των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης, αναλυτικά, ανά ημέρα, φιλοξενείται απ’ αυτό το τεύχος στις σελίδες της «Ραδιοτηλεόρασης», μαζί με τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Ακόμη, οι αναγνώστες παίρνουν μια πρώτη… γεύση από το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1, που βγαίνει στον «αέρα» στις 27 Αυγούστου, πολυθεματικό και πλουραλιστικό, με ρεπορτάζ, έρευνες, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις και ανταποκρίσεις.

Επίσης, οι συναυλίες της ΕΡΤ SummERTime 2018 έρχονται στον κήπο του Ραδιομεγάρου, στην Αγία Παρασκευή, από την Παρασκευή 24 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μουσικές βραδιές, με ελεύθερη είσοδο.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!