Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ: «Παιδικό Φεστιβάλ» 02.09.2018

Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ: «Παιδικό Φεστιβάλ» 02.09.2018

«Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ»

Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή

Παιδικό Φεστιβάλ στον κήπο της ΕΡΤ!
«Αγαπώ και προστατεύω το περιβάλλον μου»
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:00

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης «Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ» που συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, η δημόσια ραδιοτηλεόραση προσκαλεί τα παιδιά και τις οικογένειές τους στον κήπο του ραδιομεγάρου -με ελεύθερη είσοδο– για να απολαύσουν ένα ξεχωριστό Παιδικό Φεστιβάλ με θέμα «Αγαπώ και προστατεύω το περιβάλλον μου».

Πρόκειται για μία γιορτή για τα παιδιά, που συνδυάζει το απρόβλεπτο με το καινοτόμο, το εφευρετικό με το διασκεδαστικό, το παιχνίδι με τη γνώση, την τέχνη με τη χαρά, τη δημιουργία με την αισθητική.

Μία γιορτή για το περιβάλλον, όπου τα παιδιά θα παίξουν, θα τραγουδήσουν, θα ζωγραφίσουν.

Το μοναδικό αυτό Παιδικό Φεστιβάλ περιλαμβάνει: Θέατρο Σκιών του Ηλία  Καρελλά, θεατρική παράσταση από την ομάδα Αστροναύτες, αφήγηση παραμυθιού συνοδεία μουσικής με την Τζένη και τη Νεφέλη Σακοράφα και συναυλία με την ομάδα «Λάχανα και Χάχανα» του Τάσου Ιωαννίδη.

Επίσης, περιλαμβάνει φουσκωτά παιχνίδια, παιχνίδια συναγωνισμού και δεξιοτήτων, μπασκέτα, ποδοσφαιράκι, τρίλιζα, χώρο ζωγραφικής, ζωγραφική προσώπου και λαβύρινθο stand με τενεκεδάκια.

Συμμετέχουν: Ξυλοπόδαροι, μασκότ, εμψυχωτές, ο Μίκυ και η Μίνι, η Γοργόνα, η ομάδα Πίπη και Παφ-Πουφ με την Άννα Μερτζάνη.

Ακόμη, συμμετέχει η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.).

Παρουσίαση: Νικόλ Λιακοσταύρου.

Οργάνωση: Γιάννα Τριανταφύλλη.

Ώρα έναρξης: 19:00

Είσοδος ελεύθερη

Το Παιδικό Φεστιβάλ μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και από τη Φωνή της Ελλάδας και το Web TV της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο.