Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Θεόδωρου Καραόγλου στο Πρώτο Πρόγραμμα 11.07.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Θεόδωρου Καραόγλου στο Πρώτο Πρόγραμμα 11.07.2016

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

 

«Η κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα και την καθημερινότητα των πολιτών και όχι με τα φαντάσματα», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, αναφερόμενος στην πρόταση για αλλαγή του εκλογικού νόμου και απλή αναλογική.

«Εκτός από την αναλογικότητα υπάρχουν και άλλες παράμετροι για να είναι δίκαιο το εκλογικό σύστημα», τόνισε ο βουλευτής, επισημαίνοντας πως «ιδιαίτερα σημαντική είναι και η κυβερνησιμότητα, καθώς σε περίπτωση που είχαμε απλή και άδολη αναλογική με τη σημερινή δομή της Βουλής, θα χρειάζονταν 4-5 κόμματα για να σχηματιστεί κυβέρνηση, η οποία θα ήταν θνησιγενής», ο βουλευτής.

Σε ερώτηση για την πορεία της οικονομίας, ο κ. Καράογλου δήλωσε πως «δεν υπάρχει κανένα μέλλον και καμία προοπτική εάν η κυβέρνηση συνεχίσει να πολιτεύεται με τη μονομερή λογική ενίσχυσης του δημόσιου τομέα και καταστροφής του ιδιωτικού. Το κλίμα είναι αρνητικό γιατί ακούστηκαν πολλά και μεγάλα ψέματα και τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μία πραγματικότητα που δεν περίμεναν να δουν».

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/29tfTbt