Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Νίκου Μάνιου 11.07.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Νίκου Μάνιου 11.07.2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

 

Στα κέντρα διαπλοκής, που έχουν στόχο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι αριστερή παρένθεση, αποδίδει ο βουλευτής Νίκος Μανιός, τα δημοσιεύματα που αφορούν σε επικείμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, πρόσθεσε ότι: «όσο βλέπουν ότι ο στόχος όχι μόνο δεν βγαίνει, αλλά απομακρύνεται, και όσο βλέπουν το κύρος της κυβέρνησης να αναγνωρίζεται διεθνώς, αυτό καταστρέφει τη λογική τους».

«Η κυβέρνηση πρέπει να ενδιαφερθεί για την καθημερινότητα των πολιτών και αυτό πρέπει να είναι απόρροια μιας συνολικής αντίληψης και στρατηγικής. Το κλίμα στον κόσμο δεν είναι αυτό που περιγράφεται από τα Μέσα Ενημέρωσης και τις δημοσκοπήσεις», τόνισε ο κ. Μανιός και επισήμανε ότι στη Μήλο που επισκέφτηκε και όπου ο δήμαρχος είναι ακροδεξιάς αντίληψης και πρακτικών, έγινε στο εργατικό κέντρο μία συγκέντρωση που ήταν η καλύτερη και η μεγαλύτερη που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Οι πολίτες ήταν συμμετοχικοί και ρωτούσαν γιατί κάνουμε αυτά που κάνουμε, αλλά όταν εξηγείς πως ό,τι έγινε το καλοκαίρι του 2015 έγινε ως κοινή απόφαση -και ας το αποποιούνται τώρα τα άλλα κόμματα- οι άνθρωποι αρχίζουν και το σκέφτονται», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/29CeIdG