ΕΡΤ – Hip-hop live από τον RSN και DJ set από τον...

ΕΡΤ – Hip-hop live από τον RSN και DJ set από τον Palov στο «SummERTime» 14.07.2016

 Hiphop live από τον RSN και DJ set από τον Palov

στο «SummERTime» 

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, στις 21:00

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής-μουσικής δράσης «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, το Kosmos 93.6 κάνει πάρτι στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με hip-hop live από τον RSN και DJ set από τον Palov.

RSN: παραγωγός, DJ και μουσικός, ο RSN ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, έχοντας ως βάση τα ακούσματα της χρυσής εποχής της hip-hop αλλά και της jazz / hip-hop. Αργότερα, με άξονα τη soul, funk και trip hop μουσική κυκλοφόρησε τις προσωπικές του δουλειές: «Μuddy roads» (2011), «RSN – Play that funky music» (2012), «We Got Music» σε συνεργασία με την Esterina (2013) και «Analog Memories» (2105). Από το 2009 συμμετέχει ως DJ στο γνωστό βρετανικό συγκρότημα Belleruche, κορυφαίο στην παγκόσμια turntable soul σκηνή με πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ δίπλα σε ονόματα, όπως The Wailers, Ζaz, Charles Βradley, Kid Loco, Waldeck και έχει ανοίξει τα live των Αlpha Blondy, Wax Tailor και Hannah Williams & The Tastemakers. Ο RSN έχει βάλει την υπογραφή του στη διασκευή του ραδιοφωνικού σήματος του Kosmos, στη μουσική του ντοκιμαντέρ της βρετανικής Guardian «Greece’s Biggest Hospital» (2010), του «Debtocracy» του Άρη Χατζηστεφάνου (2010), καθώς και του τηλεοπτικού spot των «Γιατρών του Κόσμου» (2011).

 Palov: ο DJ Palov γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Εκεί ξεκίνησε να εργάζεται ως dj. Το 2006 μαζί με τον Blend (aka Mishkin) ίδρυσε την εταιρεία Cast-A-Blast, όπου ως δίδυμο κυκλοφόρησαν το ευρέως αναγνωρισμένο «Think Twice». Παράλληλα, επιδόθηκε ανελλιπώς σε editing και remixing για γνωστά labels όπως η Tru Thoughts και Bastard Jazz. Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «What’s Τhat» ήταν προϊόν συνεργασίας με τον κιθαρίστα Άγγελο Αγγελίδη. Έχει επιμεληθεί remixes σε γνωστούς μουσικούς (Caro Emerlad, Mo Horizons, Kill Emil, BNC) και ως DJ έχει μοιραστεί τα decks με ονόματα, όπως οι Andy Smith, Quantic και Bonobo.

 Το πάρτι αρχίζει στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το Kosmos 93.6.

Στο στούντιο ο Ιωσήφ Βάγγερ.

Η είσοδος είναι δωρεάν (με δελτία εισόδου στο www.ert.gr).

Ώρα προσέλευσης 20:30