ΕΡΤ – Ο Τάκης Μπαρμπέρης και ο David Lynch στο «SummERTime» 16.07.2016

ΕΡΤ – Ο Τάκης Μπαρμπέρης και ο David Lynch στο «SummERTime» 16.07.2016

Ο Τάκης Μπαρμπέρης και ο David Lynch

στο «SummERTime»

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016, στις 21:00

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016, στις 21:00, ο Τάκης Μπαρμπέρης με καλεσμένο τον David Lynch, παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Το Takis Barberis Group (Τάκης Μπαρμπέρης Γκρουπ), με την ειδική συμμετοχή του σαξοφωνίστα  David Lynch, παρουσιάζει συνθέσεις του κιθαρίστα Τάκη Μπαρμπέρη από την πλούσια δισκογραφία του απο το 1990  έως και σήμερα, καθώς και κάποιες νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις. Μια μουσική με βάση την jazz που αφομοιώνει  πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική. Η καλλιτεχνική και τεχνική αρτιότητα του David Lynch, καθώς και η αυτοσχεδιαστική ικανότητα όλων των μουσικών του συνόλου, αναμένεται να δώσει μία άλλη διάσταση στις συνθέσεις της συναυλίας.

Takis Barberis Group με καλεσμένο τον David Lynch:

David Lynch (τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο)

Τάκης Μπαρμπέρης (κιθάρα και ηλεκτρικό σιτάρ)

Μάνος Σαριδάκης (πλήκτρα)

Χρήστος Κεχρής (μπάσο)

Γιώργος Μπαρμπέρης (τύμπανα)

Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ –με ελεύθερη είσοδο (δελτία εισόδου στο www.ert.gr)- για ένα δροσερό μουσικό ταξίδι.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7, το Τρίτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Ώρα προσέλευσης 20:30

TAKIS BARBERIS (1) takis barberis group