Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Γιώργου Βλάχου 09.08.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Γιώργου Βλάχου 09.08.2016

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto 

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι αδιέξοδη, χάνουμε πολύτιμο χρόνο και θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια, όταν θα τελειώνει το μνημόνιο και η χώρα δεν θα μπορεί να πατήσει στα πόδια της», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Θάνο Σιαφάκα, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος.

Αναφερόμενος στο Ελληνικό, ο κ. Βλάχος δήλωσε ότι: «κάποιοι στην κυβέρνηση εγείρουν θέμα και πάνε να ματαιώσουν την επένδυση».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει θέμα Γεωργίου για τη ΝΔ, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με τη διαμόρφωση του ύψους του ελλείμματος το 2009, ο κ. Βλάχος τοποθετήθηκε, τονίζοντας ότι: «προφανώς υπάρχει, όχι για τη ΝΔ, αλλά για τη χώρα. Η απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση αφήνει περιθώρια δόλου… Οι αντιδράσεις από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ βέβαια του Γιώργου Παπανδρέου για να είμαι ειλικρινής και αυτός ο τρόμος αυτές τις μέρες γιατί ζήτησε ο Άρειος Πάγος να ερευνηθούν τα στοιχεία, γιατί βγήκε από το αρχείο ο φάκελος. Κάποιοι τον ήθελαν στο αρχείο με συνοπτικές διαδικασίες, με τη λογική ό,τι έγινε, έγινε. Όχι δεν είναι έτσι απλά…». «Αν ο κ. Γεωργίου έχει δίκιο στα στοιχεία που θα προσκομίσει, δεν έχει να φοβάται τίποτα, γιατί τρόμαξαν τόσο πολύ;», κατέληξε ο κ. Βλάχος.

 Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/2bgtnt9