Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Κώστα Ζαχαριάδη 16.08.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Κώστα Ζαχαριάδη 16.08.2016

O ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

«Βρισκόμαστε εδώ και πολλά χρόνια ως Έλληνες πιεσμένοι από τις δυσκολίες και έχουμε ανάγκη να δούμε στην καθημερινότητά μας και μέσα από τέτοια παραδείγματα ότι, όταν κάποιος εργάζεται σκληρά, επίμονα και με σύστημα, όχι απλά μπορεί να τα καταφέρει, αλλά να διαπρέψει και να βγει πρώτος παγκοσμίως», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στο Θάνο Σιαφάκα, ο διευθυντής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφερόμενος στο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι: «η ατζέντα των εκλογών δεν είναι ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι ατζέντα του κ. Μητσοτάκη και του κ. Βενιζέλου. Οι εκλογές, όχι μόνο δεν μπορούν να λύσουν προβλήματα στη χώρα, αλλά θα δημιουργήσουν και νέα προβλήματα».

«Η κυβέρνηση έχει να κάνει πολύ σημαντικά πράγματα, να φέρει προς ψήφιση νομοσχέδια για τον εκσυγχρονισμό της φορολογικής διοίκησης και του φορολογικού συστήματος, καθώς και το νομοσχέδιο για την εθελούσια αποκάλυψη των καταθέσεων του εξωτερικού», συμπλήρωσε ο κ. Ζαχαριάδης. Αναφερόμενος στο θέμα του κόφτη, εκτίμησε ότι θα κλείσει το έτος χωρίς την ενεργοποίηση του κόφτη.

 Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/2aWxKaQ