Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Κώστα Ζαχαριάδη 29.08.2016

Πρώτο Πρόγραμμα – Δηλώσεις Κώστα Ζαχαριάδη 29.08.2016

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ertproto

«Η κυβέρνηση πιέζει για το θέμα της ρύθμισης του χρέους, να γίνει δηλαδή όσο πιο σαφές, πιο εξειδικευμένο και πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη.

Ο κ. Ζαχαριάδης επισήμανε ότι έτσι θα μπούμε ταχύτερα στη φάση της ανάπτυξης και της ανάκαμψης. «Επιθυμούμε και επιμένουμε για τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση και αυτό έχει άμεση συνάρτηση με τα πρωτογενή πλεονάσματα», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, επανέλαβε ότι οι άδειες θα είναι τέσσερις, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση εγκαινιάζει νέα περίοδο, με κανόνες για τη λειτουργία του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα. «Η διαδικασία του τζάμπα και της έλλειψης κανόνων τελειώνει μεθαύριο», επισήμανε ο κ. Ζαχαριάδης. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «λέγοντας η αντιπολίτευση πως προσπαθεί η κυβέρνηση να φτιάξει μία νέα διαπλοκή, στην ουσία με ρητό τρόπο αναγνωρίζει ότι έως σήμερα υπάρχει μία διαπλοκή, η οποία λύνει και δένει. Η παραδοχή είναι κυνική, είναι άθλια, είναι απαράδεκτη, αλλά είναι και πραγματική. Υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα διαπλοκής».

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα ακυρώσει το νόμο τι εννοεί; Σε κάποιον καναλάρχη που θα πληρώσει κάποια εκατομμύρια ευρώ να πάρει μία άδεια, θα του πει εμάς δεν μας νοιάζει, το ακυρώνουμε και πάμε σε μία διαδικασία με αρρύθμιστο τηλεοπτικό τοπίο;», πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: http://bit.ly/2c8wpTI