ΕΡΤ2 – «La Señora» 03-07.10.2016

ΕΡΤ2 – «La Señora» 03-07.10.2016

Η σειρά σου στις 7

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«La Señora»

LA SEÑORA DIAGONAL TV - CAPÍTULO 2

Καθημερινά στις 19:00, στην ΕΡΤ2

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00

Τα επόμενα πέντε επεισόδια της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς εποχής, «La Señora», παραγωγής Ισπανίας 2008-2010, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00.

Στη νέα συναρπαστική δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ2, που θα ολοκληρωθεί σε 39 επεισόδια, παρακολουθούμε τη ζωή της πλούσιας, αστικής οικογένειας των Μάρκες, που επέστρεψαν στην Ισπανία από τη Λατινική Αμερική, έχοντας πλουτίσει από τις επιχειρήσεις τους σε ορυχεία σιδήρου και εργοστάσια καπνού. Μέσα από τις ζωές και τις περιπέτειες των μελών της οικογένειας σκιαγραφείται η ισπανική κοινωνία της δεκαετίας του 1920.

Η σειρά πραγματεύεται τον έρωτα και τις περιπέτειες δύο νέων: της Βικτόρια και του Άνχελ. Πρόκειται για δύο νέους από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη βόρεια Ισπανία και ερωτεύονται, αλλά οι ζωές τους θα τραβήξουν διαφορετικό δρόμο.

Η Βικτόρια, μόνη και πληγωμένη, θα προσπαθήσει να δώσει νόημα στη ζωή της, αναλαμβάνοντας τα ηνία της εταιρείας του πατέρα της. Ο αδελφός της, ο Πάμπλο, αδιαφορεί παντελώς για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς εμπλέκεται ενεργά στα κοινωνικά κινήματα που αρχίζουν να εκδηλώνονται στη δεκαετία του ’20. Αυτή η απόφαση, πρωτοφανής και επαναστατική για μία γυναίκα εκείνη την εποχή, βάζει φραγμό στα σχέδια του μαρκήσιου Γκονζάλο ντε Κάστρο, ο οποίος με το γάμο του με τη Βικτόρια σκόπευε να ελέγχει τις επιχειρήσεις του μακαρίτη πατέρα της.

Η Βικτόρια, μέσα από προσωπικές συγκλονιστικές εμπειρίες, θα καταλάβει τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες που πνίγουν τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια. Θα συνειδητοποιήσει την κατάσταση και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέγερση που θα ακολουθήσει. Όλα αυτά θα την αλλάξουν βαθιά, ενώ το πεπρωμένο θα κάνει να διασταυρωθεί για μία ακόμα φορά ο δρόμος της με τον Άνχελ, ο οποίος μετά τις εμπειρίες του σε ιεραποστολές, έχει γίνει ιερέας. Όμως, παρά τα ταμπού και τις απαγορεύσεις της εποχής, ενάντια σε όλους και όλα, ο έρωτας θα ανθήσει ξανά.

Πρωταγωνιστούν: Αντριάνα Ουγκάρτε, Ροδόλφο Σάντσο, Ρομπέρτο Ενρίκες, Βίκτορ Κλαβίγιο, Κάρμεν Κονέσα, Ραούλ Πένια, Άνα Βάγκενερ, Ραούλ Πιέτρο, Καρολίνα Λαπάουζα, Χουάν Μεσεγκουέρ, Μπέρτα Ογέα, Αλμπέρτο Ρούμπιο, Ίνμα Κουέβας.

Βραβεία:

  • Fotogramas de Plata 2010

Kαλύτερης ηθοποιού για την τηλεόραση (Αντριάνα Ουγκάρτε)

  • Spanish Actors Union 2010

Α΄  Αντρικού ρόλου (Ρομπέρτο Ενρίκες)

Α΄ Γυναικείου ρόλου (Αντριάνα Ουγκάρτε)

Β΄ Αντρικού ρόλου (Βίκτορ Κλαβίγιο)

Β΄ Γυναικείου ρόλου  (Κάρμεν Κονέσα)

Μικρού αντρικού ρόλου (Χουάν Μεσεγκουέρ)

  • Spanish Actors Union 2009

Μικρού γυναικείου ρόλου (Μπέρτα Ογέα)

Υποψηφιότητες:

  • Spanish Actors Union 2010

Β΄ Αντρικού ρόλου (Ραούλ Πένια)

Β΄ Γυναικείου ρόλου (Άνα Βάγκενερ)

Μικρού αντρικού ρόλου (Αλμπέρτο Ρούμπιο)

Μικρού γυναικείου ρόλου (Ίνμα Κουέβας)

Πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού (Καρολίνα Λαπάουζα)

  • Spanish Actors Union 2009

Α΄  Αντρικού ρόλου (Ρομπέρτο Ενρίκες)

Β΄ Γυναικείου ρόλου (Άνα Βάγκενερ)

Αναλυτικά τα επεισόδια της νέας σειράς από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00

 

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00

Επεισόδιο 19ο. Ο Γκονζάλο ντε Κάστρο με δυσκολία διαχειρίζεται τον πόνο του για την επιστροφή της Βικτόρια στην οικία των Μάρκες, μία κατάσταση που τον κάνει να χάνει το μυαλό του.

 

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00

Επεισόδιο 20ό. Η Βικτόρια επιστρέφει από την Αγγλία, όπου μόλις έχει ανακαλύψει έναν άντρα που έχει συλληφθεί και υποστηρίζει ότι είναι ο δολοφόνος του πατέρα της. Αρχίζει να αμφιβάλλει για την ενοχή του Γκονζάλο.

 

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00

Επεισόδιο 21ο. Η Βικτόρια είναι σοβαρά τραυματισμένη, ο Άνχελ αναζητεί απελπισμένα λύση για να μπορέσει ο Βεντούρα να φύγει από το σπίτι των Μάρκες και να δει γιατρός τη Βικτόρια. Στο μεταξύ, η Βικτόρια συνέρχεται στο μέγαρο, όπου τη μετέφερε αναίσθητη ο Γκονζάλο.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00

Επεισόδιο 22ο. Ένα θανατηφόρο δυστύχημα στο ορυχείο αποτελεί το έναυσμα νέων συγκρούσεων. Ο μαρκήσιος δίνει αποζημιώσεις στις οικογένειες που επλήγησαν εξ ονόματος της συζύγου του.

 

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00

Επεισόδιο 23ο. Έπειτα από ένα γερό ξύλο στα μπουντρούμια, ο Σαλβαδόρ, ομολογεί ότι είναι ο ενορχηστρωτής της δολοφονίας. Στο μεταξύ, ο Άνχελ ζητάει βοήθεια από τη Βικτόρια και κατηγορεί τον Γκονζάλο για όλα όσα συμβαίνουν. Η Βικτόρια υπερασπίζεται το σύζυγό της.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.